akşam saatlarindemi buldun yoksa sabah saatlerindemiBenim camponotus sanctus kolonim var ve ben şahsen sıcak bir günde sokak lambası altında buldum ama taş altında ve ağaç köklerinde bulabilirsin
En çok istediğim tür maalesef bir defasında yerde kaybettim aslında bahar türü ama uçuşlar yine vardır sana tavsiyem biraz daha ağaçlık kısımlara bakman kaldırımlarda ve beton alanlarda lasius ve tetramorium buldum çoğunlukla umarım en yakında camponotus buluruz.Arkadaşlar Camponotus kraliçesi arıyorum ama etrafta bulamıyorum. Bulmamı kolaylaştırabilecek tüyolar var mıdır acaba ?
İlk defa koloni kuracağım.
Ayrıca camponotus rehberine göz atabilirsin sade ve çok daha detaylıfazla spesifik olacak lakin akşam üzerinden kastetiğin saatler nedir mesela 10+'mı yoksa daha erkenmi ?
Cevabın için tekrardan teşekkürler![]()
7, 8 ve 9 saatleri en çok şansınızın olduğu saatlerdir.fazla spesifik olacak lakin akşam üzerinden kastetiğin saatler nedir mesela 10+'mı yoksa daha erkenmi ?
Cevabın için tekrardan teşekkürler![]()
Hadi bakalım bende çıkacağım camponotus aramaya bulan kazanır 😉teşekkürler yardımlarınız için bu gece operasyon var![]()