Dostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
İnşallah en kısa sürede bulman dileğiyle.Dostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
1 Hafta oldu hala bulamadım.Dostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
Umudunu kesme bence illaki bulursun ama ben üşengeçlik yapıp internetten aldım1 Hafta oldu hala bulamadım.
Gece vakitleri uçuş yapabilen bir türdür bilginize.1 Hafta oldu hala bulamadım.
Benim bildiğim akşama doğru nemli saatlerdeGece vakitleri uçuş yapabilen bir türdür bilginize.
İyi hobiler dilerim.
DeneyebilirsinBugün gidilir mi 2-3 saat önce yağmur yağdı Ekli dosyayı görüntüle 54352
20°C %40-50 Nemde öylesine gezinirken 1 tane camponotus buldum. Bence bu seni heyecanlandiracaktirBugün gidilir mi 2-3 saat önce yağmur yağdı Ekli dosyayı görüntüle 54352
Çok istiyorum ya.20°C %40-50 Nemde öylesine gezinirken 1 tane camponotus buldum. Bence bu seni heyecanlandiracaktir
Aga şuan şimdi compotonus buldum istersen sahiplendirebilirim nerde yaşıyorsunDostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
Hocam ben alabilirim eğer arkadaş almayacaksaAga şuan şimdi compotonus buldum istersen sahiplendirebilirim nerde yaşıyorsun
Compotonus fellah veya santus olabilir istemiyorsan doğaya salcam hocam
Verme işi nasıl olcak bilmiyorum ben bucakta yaşıyorumHocam ben alabilirim eğer arkadaş almayacaksa
Hocam siz kargolayacaksınız. Tabiki güzel bir şekilde olması şart. Hava alması aynı zamanda test tüpunün içinde suyun yanında olması gerekliVerme işi nasıl olcak bilmiyorum ben bucakta yaşıyorum
Kargoda sağlıklı olur mu bilmiyorum bi fikrinizi alıyım hocam
Günlüğün sahibi baksın o zaman ayrıntılı konuşalım hocam🙂Hocam siz kargolayacaksınız. Tabiki güzel bir şekilde olması şart. Hava alması aynı zamanda test tüpunün içinde suyun yanında olması gerekli
Hocam olur aslında.Dm gelirseniz daha iyi olur.Günlüğün sahibi baksın o zaman ayrıntılı konuşalım hocam🙂
Dostlar 2. haftaya nerdeyse girdik hala bulamadım 4 farklı tür buldum geceleri aramaya çıktım fakat yine bulamadım güncellemeleri paylaşacağım.Dostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
Gerçekten bulmak çok zor yav ben daha aramaya başlayalı 4 gün falan oldu şimdiden umudum tükendi galiba ucuş vaktini kaçırdım senin bulman dilegiyleDostlar 2. haftaya nerdeyse girdik hala bulamadım 4 farklı tür buldum geceleri aramaya çıktım fakat yine bulamadım güncellemeleri paylaşacağım.
Dostlar farklılık olsun diye kraliçe günlüğü yerine 2 aydır arayıp bulamadığım Camponotus kraliçesini arama günlüğü yapacağım. Bulana kadar güncellemeleri paylaşacağım.
Daha uçuşlar devam ediyor ama artık iş şansa kaldı.Gerçekten bulmak çok zor yav ben daha aramaya başlayalı 4 gün falan oldu şimdiden umudum tükendi galiba ucuş vaktini kaçırdım senin bulman dilegiyle
Güncelleme yaklaşık 1 buçuk saat aradım ama bulamadım.Ekli dosyayı görüntüle 55750
Şansımı bugünde deniyeceğim.
Daha uçuşlar devam ediyor ama artık iş şansa kaldı.