Camponotus besleme

efeiscn59

Yumurta
Üye
Merhaba. 3-4 gün önce bir Camponotus Baldacci kolonisi satın aldım. Geldiğinde 2 işçisi ve 10 yumurtası vardı. O günden beri şekeri suyla besliyorum, ancak protein için yaşadığım yerde un kurdu bulamadım. Yem diye satılan şöyle solucanlar var, bunlar idare eder mi? Onun dışında ne verebilirim? İlk kez bakıyorum Camponotus, yardım ederseniz sevinirim.

17627615975233865450256912629403.jpgIMG_20251107_175401.jpg

omereymenc

Media
Üye
Merhaba. 3-4 gün önce bir Camponotus Baldacci kolonisi satın aldım. Geldiğinde 2 işçisi ve 10 yumurtası vardı. O günden beri şekeri suyla besliyorum, ancak protein için yaşadığım yerde un kurdu bulamadım. Yem diye satılan şöyle solucanlar var, bunlar idare eder mi? Onun dışında ne verebilirim? İlk kez bakıyorum Camponotus, yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 71682Ekli dosyayı görüntüle 71683
Şahsen un kurdu iyi bir besin kaynağı, internetten almalısınız. Solucanın bu kadar sağlıklı ve yararlı olduğunu düşünmüyorum. Un kurdu, Mario kurdu, Bufalo kurdu temin edebilirsiniz internetten.

bengo

Larva
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 71682Ekli dosyayı görüntüle 71683

Bu solucanı ne amaçla satıyorlar. balık avı için mi , pet yemi için mi? Balık avı için satılanlardan ise , steril ortamda ürettiklerini sanmıyorum, kendimden biliyorum :D , benim de solucan kompostum var, bahçede duruyor. bu kompostu sayısız böcek ziyaret ediyor. parazit riski çok fazla. yakın zamanda internetten Un kurdu tedarik etmelisiniz.