Teşekkür ederim. Videoyu eklemeyi unutmuşsunuz sanırım. Tüpte şuan çok iyiler aslında yeni larvalar ve 50ye yakın yumurta var. Tek endişem sığmayacakları yönünde. Şuan outworldleri de küçük. Formicariuma alırsam şuanki verimi alamazlar diye korkuyorum. Geniş bir outworld içinde 3-4 test tüpü koymamı önerir misiniz veya çoklayıcı kullanmamı?Nodus kolonilerini beslemekte başarılı olan Rusların kaynaklarını daha önce inecelemiştim. Ytgong ve alçıdan yapılan formikaryumları tercih edebilirsiniz. Tüpte bakıp başarıya ulaşan kişiler sınırlı. Aşağıya bir video bırakıyorum alçıdan test tüpünün içine bir yüzey yapıyor. Nodus'u ilk başta bu düzenekle test tüpünde başarıya ulaştığını bana söylemişti, deneyebilirsiniz zararından çok yararı dokunur.
Ekledim izleyebilirsiniz.Teşekkür ederim. Videoyu eklemeyi unutmuşsunuz sanırım. Tüpte şuan çok iyiler aslında yeni larvalar ve 50ye yakın yumurta var. Tek endişem sığmayacakları yönünde. Şuan outworldleri de küçük. Formicariuma alırsam şuanki verimi alamazlar diye korkuyorum. Geniş bir outworld içinde 3-4 test tüpü koymamı önerir misiniz veya çoklayıcı kullanmamı?
TeşekkürlerEkledim izleyebilirsiniz.
hocam bende de noduslar mevcut. bu ytong formikaryumları nereden bulabilirim. bir site veya market varsa önerebilir misinizNodus kolonilerini beslemekte başarılı olan Rusların kaynaklarını daha önce inecelemiştim. Ytgong ve alçıdan yapılan formikaryumları tercih edebilirsiniz. Tüpte bakıp başarıya ulaşan kişiler sınırlı. Aşağıya bir video bırakıyorum alçıdan test tüpünün içine bir yüzey yapıyor. Nodus'u ilk başta bu düzenekle test tüpünde başarıya ulaştığını bana söylemişti, deneyebilirsiniz zararından çok yararı dokunur.
Ytong formikaryumu kendiniz yapabilirsiniz, daha önce satanı görmedim.hocam bende de noduslar mevcut. bu ytong formikaryumları nereden bulabilirim. bir site veya market varsa önerebilir misiniz
elimde malzeme yok ama yapması kolay değilmi ?Ytong formikaryumu kendiniz yapabilirsiniz, daha önce satanı görmedim.
20 işçili Cata Nodus kolonim var. Şuan tüpe sığıyolarlar ama 2. nesil işçiler de gelince siğacaklarını düşünmüyorum. Noduslar için daha önce formicarium yapan var mı? 2li 3lü tüp seklinde mi ilerlemeliyim?
(Fotoğrafta stres oldukları için 7 8 tanesi dışarıda)
Ekli dosyayı görüntüle 28369
Teşekkür ederim. Ben de çoklayıcı kullanmaya karar verdim.![]()
1-2 tane bundan yapıp çoğaltıcı ile eklemeni öneririm formicarium temizliği zor ama kullanılabilir
Daha temiz kullanmak için böyle ayırmayı öneriyorum iyi hobilerTeşekkür ederim. Ben de çoklayıcı kullanmaya karar verdim.
Tamamdır teşekkürler deneyeceğim.Daha temiz kullanmak için böyle ayırmayı öneriyorum iyi hobiler