Büyük yaşam alanı hk.

Black07

Pupa
Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnternette çok aradım ama buna benzer bir yaşam alanı bulamadım. Bu boylarda yada biraz daha büyük boyda olabilir. Yardımcı olabilecek veya fikir sahibi olan arkadaşlara şimdiden teşkkürler.

İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• IMG_9842.jpeg
    IMG_9842.jpeg
    61.6 KB · Görüntüleme: 25

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnternette çok aradım ama buna benzer bir yaşam alanı bulamadım. Bu boylarda yada biraz daha büyük boyda olabilir. Yardımcı olabilecek veya fikir sahibi olan arkadaşlara şimdiden teşkkürler.

İyi günler dilerim.
Ant store turkey böyle outworldler satıyor bildiğim kadarıyla oraya baktınız mı?

Black07

Pupa
Üye
Baktım o siteyede görseldekine benzer bir şey yok maalesef.

Mikrox

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar,

İyi günler dilerim.
Şehrinizde reklamcılar varsa 50x20 gibi özel ölçülerde plexiler satılmakta. Reklamcıya gidip istediğiniz ölçüde kestirebilirsiniz. Ardından akvaryum silikonu ile yağıştırıp kuruma sonrası bağlantı yapabilirsiniz. Veya internette "mika kap" olararak aratırsanız büyük ölçüde olanlardan belki bulabilirsiniz.

Black07

Pupa
Üye
Şehrinizde reklamcılar varsa 50x20 gibi özel ölçülerde plexiler satılmakta. Reklamcıya gidip istediğiniz ölçüde kestirebilirsiniz. Ardından akvaryum silikonu ile yağıştırıp kuruma sonrası bağlantı yapabilirsiniz. Veya internette "mika kap" olararak aratırsanız büyük ölçüde olanlardan belki bulabilirsiniz.
Hocam valla saolasın aradığım kelime mikaymış ya. ne zamandır pleksi kutu, sürüngen teraryumu diye arattığım için aradığım özelliklerde bir şey bulamamıştım