Türünü değil de abdomeninin altını çekerseniz cinsiyetini söyleyebilirim sadece.hangi tür acaba çok büyük ve rengi de kahverengi?
Mantis reliogosahangi tür acaba çok büyük ve rengi de kahverengi?
Türünü yukarıda yazdım, konuyu okumadan emin olmadan yanlış id yapmayın. Yanlış bilgi vermeyin.Mantis reliogosa
Nadirliğiyle ilgili de bilgi verebilir misiniz? Ben de okulumun yurdunda aynısını gördüm.Türünü yukarıda yazdım, konuyu okumadan emin olmadan yanlış id yapmayın. Yanlış bilgi vermeyin.
Dişi olup olmadığını nerden anladınız?Yetişkin bir Hierodula tenuidentata dişisi.
İstilacı tür, özellikle bu sene çok görünmeye başladı. Yaygın yani.Nadirliğiyle ilgili de bilgi verebilir misiniz? Ben de okulumun yurdunda aynısını gördüm.
Doğal ortamında ve ev ortamında çok fazla kez gözlemledim yetişkinleri doğru fotoğrafla bariz ayırt ediliyor. Erkeklerin antenler daha uzun, kafalar daha küçük, pronotum abdomene göre daha ince, raptorialleri de aynı şekilde daha ince olmasıyla ayırt edilebiliyor.Dişi olup olmadığını nerden anladınız?
Tamamdır, anladım.İstilacı tür, özellikle bu sene çok görünmeye başladı. Yaygın yani.
Doğal ortamında ve ev ortamında çok fazla kez gözlemledim yetişkinleri doğru fotoğrafla bariz ayırt ediliyor. Erkeklerin antenler daha uzun, kafalar daha küçük, pronotum abdomene göre daha ince, raptorialleri de aynı şekilde daha ince olmasıyla ayırt edilebiliyor.