Bursada kraliçe aramak için konum?

Mythos

Yumurta
Üye
Uçuş tarihleri yaklaşıyor fakat kraliçe aramak için aklıma pek çok yer gelmiyor önerilerinize açığım

FatihBurak

Minör
Üye
Parklar gördüğün büyük kolonilerin çevreleri boş araziler ve aradığın hayvanın rengiyle zıt renk yerlerde ara mesela messora bakıyorsanız beyaz yerde bak gibi ben genellikle park ve boş arsalarda buldum

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Uçuş tarihleri yaklaşıyor fakat kraliçe aramak için aklıma pek çok yer gelmiyor önerilerinize açığım
Gündüz vakti yeşillik alanlarda taşların altına bakabilirsiniz. Özellikle nemli olanlara çok gidiyorlar.

MorteL

Larva
Üye
Bursa gibi yeşillik bir şehirde (eski Bursayla kıyaslamaya kalkmayın) aranacak yer çok fazla ister kent ormanına yürüyüşe çık istersen botanik bahçesinde gez yada bi bakarsın kapının önünde 30 a yakın messor bulursun yani aşırı değişken bir durum :)

Mythos

Yumurta
Üye
Teşekkürler

Bursa gibi yeşillik bir şehirde (eski Bursayla kıyaslamaya kalkmayın) aranacak yer çok fazla ister kent ormanına yürüyüşe çık istersen botanik bahçesinde gez yada bi bakarsın kapının önünde 30 a yakın messor bulursun yani aşırı değişken bir durum :)
Bursada uçuş tarihleri hakında bilgin varmı, başladımı? önümüzdeki hafta pzt salı yağmur gösteriyor kraliçe bulma şansım olurmu?

MorteL

Larva
Üye
Teşekkürler

Bursada uçuş tarihleri hakında bilgin varmı, başladımı? önümüzdeki hafta pzt salı yağmur gösteriyor kraliçe bulma şansım olurmu?
uçuşlar başladı bu gün Haşim İşcan tarafında kaldırımda messor yakaladim ama avucumu acmamla uçup kaçtı. onun haricindede mihraplida epey bi prenolepis nitens yakaladim.