Merhaba benim adım Başar. 23 yaşındayım ve Sakarya'da yaşıyorum. İstanbul Üniversitesinde Tarih okumaktayım. Küçük yaşlardan itibaren başta örümcekler olmak üzere küçük canlılar ile ilgileniyorum ve bunları fotoğraflıyorum. Özellikle örümcekler asıl ilgi alanım ve bilgim kadarı ile iNaturalist'te tanımlamalar yapmaktayım. Boş vakitlerimin çoğu tür aramakla geçiyor kendi bölgemdeki türlerin dağılımlarını incelemekteyim. Doğrusunu söylemek gerekirse örümcek veya fotoğrafladığım türlere evde bakmak pek desteklediğim bir durum değil. Ben onları kendi habitatlarında incelemeyi daha çok seviyorum. Buraya gelme sebebim bir şeyler öğrenmek ve öğretmek. Genel olarak size çektiğim türler hakkında bildiklerimi aktaracağım ve sizlerden bir şeyler öğreneceğim. Sağlıcakla kalın!
ıNaturalist
Hazır gelmişken Gökçeada'da fotoğrafladığım bir türü göstermek istiyorum.
-Hogna radiata
Prosoma üzerindeki çapraz çizgileri görebilirsiniz.Çok güzel bir kurt örümceği türüdür.
ıNaturalist
dogaladamtr's Profile · iNaturalist
I mainly focus on Araneae and Mantodea but also interested with Caleoptera. I am always open to learning and teaching. You can ask me any questions you want. Thanks to everyone who identified and contributed.I put great effort into all of my photographs. Please do not use without permission...
www.inaturalist.org
Hazır gelmişken Gökçeada'da fotoğrafladığım bir türü göstermek istiyorum.
-Hogna radiata
Prosoma üzerindeki çapraz çizgileri görebilirsiniz.Çok güzel bir kurt örümceği türüdür.
Moderatör tarafında düzenlendi: