Buradan ne kadar kraliçe çıkar?

matildaeliz

Minör
Üye
Buradan ne kadar kraliçe çıkar? Yaklaşık 30-40 tane var.

Not: Bulunduğum yerde bu türün erkek sayısı çok az olduğunu düşünüyorum, ne zaman alsam çiftleşmemiş oluyor, bu yüzden bu kadar aldım.

2. Not: Suda hepsi boğuluyordu, ölmesinler şanslarını denesinler diye topladım.

1757530981261.jpeg

Son düzenleme:

BahadirSarp

Asker
Üye

Not: Bulunduğum yerde bu türün erkek sayısı çok az olduğunu düşünüyorum, ne zaman alsam çiftleşmemiş oluyor, bu yüzden bu kadar aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 69204
Görselden birşey anlaşılmıyor ama prenses ve prensleri olduğunu varsayarak konuşuyorum burdan kraliçe çıkmaz çünkü bu hayvanlar havada çiftleşiyorlar ayrıca bir sürü detay daha var geri doğaya salım bu kadar küçük bir ortamda çiftleşme olmaz.

matildaeliz

Minör
Üye
Görselden birşey anlaşılmıyor ama prenses ve prensleri olduğunu varsayarak konuşuyorum burdan kraliçe çıkmaz çünkü bu hayvanlar havada çiftleşiyorlar ayrıca bir sürü detay daha var geri doğaya salım bu kadar küçük bir ortamda çiftleşme olmaz.
Hepsi prenses bunların. Havadan uçup suya düşmüşler.

armagankaya

Pupa
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 69204
Hocam, aralarından birkaç tanesi seçiliyor ama siz bir-iki tüpe fazla strese sokmadan aktarım yapın. Çiftleşmişse yumurta verebilir ama döllenmediyse yumurta pek bir işe yaramaz. Bende bir adet Formica sp kraliçesi var, yaklaşık 2 aydır bende. 3 kere yumurtladı, 3’ünde de yumurtaları yedi. Son bir kez daha bekliyorum, eğer yumurtayı tekrar yerse geri salacağım.