Bunun türü ne?

Yaso77

Yumurta
Üye
Ben ilk kez karınca bakacağım, o yüzden pek bilgim yok. Bu karıncayı bir odunun içinde buldum. Odunları atarken fark ettim ve etrafına baktığımda bir sürü ölü karınca vardı. Bu yüzden alıp kurtarmak istedim. Yemek olarak evde pastırma vardı, ufak bir parça koparıp verdim ama yemedi. Bir de şekerli su verdim.
IMG_0934.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_0936.jpeg
    IMG_0936.jpeg
    16.2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0935.jpeg
    IMG_0935.jpeg
    14.3 KB · Görüntüleme: 24
Moderatör tarafında düzenlendi:

ERTEMi

Pupa
Üye
Tetramorium gibi ama daha yakından ve yandan görsel atabilir misin? Ayrıca pastırma vermene gerek yok, ilk işçileri çıkınca un kurdu gibi bir canlı yem ile besleme yapabilirsin. Dilersen deney tüpünde ortam hazırla ve oraya yerleştir 1 hafta kadar karanlıkta kalsın rahatsız etme daha sonrasında muhtemelen yumurtalarının çıktığını görürsün eğer göremezsen de yüksek ihtimalle döllenmemiştir aldığın yere geri bırakabilirsin. ( kraliçe tahminim yanlış olabilir ama bir kraliçe için yapman gerekenler yaklaşık anlattığım şekildedir)

Son düzenleme:

atako

Media
Üye
Ben ilk kez karınca bakacağım, o yüzden pek bilgim yok. Bu karıncayı bir odunun içinde buldum. Odunları atarken fark ettim ve etrafına baktığımda bir sürü ölü karınca vardı. Bu yüzden alıp kurtarmak istedim. Yemek olarak evde pastırma vardı, ufak bir parça koparıp verdim ama yemedi. Bir de şekerli su verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 84268
Camponotus tanaemyrmex altcinsinden majör.

Thragg

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 84268
Camponotus sp. Kraliçesi

Salladım herşey olabilir
Camponotus sp. Kraliçesi

Son düzenleme: