Hangi odun kullanıyımEvet, bunlar şu an çift olmuş durumdalar ve odun kurulumu yapmanız gerekiyor. Kesin olarak odun kurulumu yapabileceğinizi söyleyemem çünkü toprakçıl bir tür de olabilir. Ancak elimizde pek bilgi olmadığı için ve termitler çoğunlukla organik besinlerle beslendiğinden, odun kurulumu gayet yeterli olur diye tahmin ediyorum. Denemekten zarar gelmez. Ayrıca bulabilirseniz, başka çiftler de bulmaya çalışın ve onlarla da farklı kurulumlar yapın.
Ayrıca bana DM üzerinden ulaşabilir misiniz?
Yumuşak olması önemli. Örnek veriyorum çürüyen ağaç kökleri ideal parçalar.Hangi odun kullanıyım
Meşe yada çam olur mu
Evet, eş olmuşlar. Kalotermitidae familyasındaki termitler selülozla beslenir yani odun kurulumu yapmanız gerek.Umarım
Şu anda bir birlerinin altına giriyor lar ve üstüste çıkı yorlar
Ayrıca bir birlerinin adopennine çene haraketleri yapıyorlar ama kaçma davranışı yok
Tüpe hem meşe hemde çam ağacı parçaları koyabilirsiniz fakat çam yumuşaklık açısından daha iyidir, doğadan yumuşak, nemli odun parçaları bulursanız daha iyi olur.Hangi odun kullanıyım
Meşe yada çam olur mu
Büyük bir ortama geçirmenizi önermem karıncalarda olduğu gibi termitlerde kendini dar alanda güvende hisseder.Odun koydum yanına ama test tüpü küçük geldiği için küçük bir parça koydum ne zaman daha büyük bir ortama geçiriyim mesela şişe gibi
Selüloz u nerden bulcamEvet, eş olmuşlar. Kalotermitidae familyasındaki termitler selülozla beslenir yani odun kurulumu yapmanız gerek.
Tüpe hem meşe hemde çam ağacı parçaları koyabilirsiniz fakat çam yumuşaklık açısından daha iyidir, doğadan yumuşak, nemli odun parçaları bulursanız daha iyi olur.
Büyük bir ortama geçirmenizi önermem karıncalarda olduğu gibi termitlerde kendini dar alanda güvende hisseder.
Ağaç dalları.Selüloz u nerden bulcam
ağaç kabuğu koymuştum zaten ama yinede eyvallah
Ağaçlar selüloz içerir zaten.Selüloz u nerden bulcam