Muhtemelen erkek, daha net fotoğraf atma şansınız varsa güzel olur.Boyutu 5-6 cm kadar.
Muhtemelen erkek, daha net fotoğraf atma şansınız varsa güzel olur.
Telefonum eski en net bukadar çekebiliyorumMuhtemelen erkek, daha net fotoğraf atma şansınız varsa güzel olur.
Tamamdır, karnının altındaki segment sayısından anlaşılıyor yani bu fotoğraf pek bir şeyi değiştirmez. Dediğim gibi muhtemelen erkek.Telefonum eski en net bukadar çekebiliyorum
Bu dişimi? yeşil olandan daha büyük 2-3 santim daha büyük.Tamadır, kalnının altındaki segment sayısından anlaşılıyor yani bu fotoğraf pek bir şeyi değiştirmez. Dediğim gibi muhtemelen erkek.
sadece un kurduyla besleyebilirimiyim nadiren kara sinek ve güve ile deseteklerim.Bu dişimi? yeşil olandan daha büyük 2-3 santim daha büyük.
Hocam 8 boğum olunca erkek 6 olunca dişi diye biliyorum. Görselde ki 6 boğum bu yüzden dişi diyorum. @anakin hocam daha ayrıntılı bilgi sahibidir. Kendisi de açıklamasını yapacaktır size.Bu dişimi? yeşil olandan daha büyük 2-3 santim daha büyük.
Bu şekildemi sayılıyo.Hocam 8 boğum olunca erkek 6 olunca dişi diye biliyorum. Görselde ki 6 boğum bu yüzden dişi diyorum. @anakin hocam daha ayrıntılı bilgi sahibidir. Kendisi de açıklamasını yapacaktır.
Abdomen dediğimiz karın bölgesinin çizgi arası sayılır hocam. Çizgilerin kendisi değil ve bacak ayrımından sonra ki çizgi altından başlıyoruz saymaya abdomenin son boğumunda bitiriyoruz.Bu şekildemi sayılıyo.