myrmica gibi duruyor
Evet dişi olduğu kesin. Ben aphaenogaster prensesi derken cinsinin aphaenogaster olduğunu düşündüğüm için demiştim.Hayır dişi olduğu kesin, kesinleşmeyen cinsi.
Prens diye okumuşum, pardon. 🤦♀️Aphaenogaster olduğunu ben de düşünüyorumEvet dişi olduğu kesin. Ben aphaenogaster prensesi derken cinsinin aphaenogaster olduğunu düşündüğüm için demiştim.
Myrmica olduğunu sanmıyorum renk olarak benzemiyor, yüksek ihtimal temnothorax boyutundan dolayı 4mm civarı boyutu var ama aphaenogaster da olabilir, neyse ikisi de claustral işçiler çıkınca anlayacağız.myrmica gibi duruyor
Gerçi boyut olarak aphaenogasterdan çok daha küçükMyrmica olduğunu sanmıyorum renk olarak benzemiyor, yüksek ihtimal temnothorax boyutundan dolayı 4mm civarı boyutu var ama aphaenogaster da olabilir, neyse ikisi de claustral işçiler çıkınca anlayacağız.
Hangi Aphaenogaster'den çok daha küçük? Boylar cinse göre değil, türe göre belirleniyor.Gerçi boyut olarak aphaenogasterdan çok daha küçük
4 mm olan bi aphaenogaster türü var mı?Hangi Aphaenogaster'den çok daha küçük? Boylar cinse göre değil, türe göre belirleniyor.
Evet var o boylarda olan Aphaenogaster türleri4 mm olan bi aphaenogaster türü var mı?
İşçiler çıkınca anlayacağız o zaman, bildiğim kadarıyla aphaenogaster işçileri uzaylı gibi oluyor.Evet var o boylarda olan Aphaenogaster türleri
Görseller net değil ama prenses olduğunu düşünüyorum
biraz küçük değiller mi?Hayır dişi olduğu kesin, kesinleşmeyen cinsi.
Dostum yukarıda olaylar döndü,çok daha küçük prensesler dahi bulunmaktabiraz küçük değiller mi?
Monomorium türlerini araştırmanı tavsiye ederimbiraz küçük değiller mi?