Birkaç gün canlı yemleri incelemedim (2) gündür ve unkurtlarını bu böcekler istila etmiş. ilk etapta un kurdu böceği olduğunu düşündüm,ama çok küçükler boyutları susam tanesi kadar. bu böcekler nedir?
Un kurdu böceği gibi.Birkaç gün canlı yemleri incelemedim (2) gündür ve unkurtlarını bu böcekler istila etmiş. ilk etapta un kurdu böceği olduğunu düşündüm,ama çok küçükler boyutları susam tanesi kadar. bu böcekler nedir?
Hocam koskoca un kurdu bu küçücük susam tanesi kadar böceğe mi dönüşüyor ki (daha önce un kurdu böceği görmedim) bufallo böceklerinden büyük olacağını tahmin ediyordum bufallo böceklerim var ama buffalolar bunların yanında gergedan böceği kalıyor.Un kurdu böceği gibi.
İşin enteresan yanı sadece un kurdu yataklığında olmaları, ve daha önce hiç görmediğim böceklerden yani tırnağın ucu kadar birde dere otu inceliğinde larva yürüyordu 2 gün önce yeni yataklığa transfer ettim birde yani çok tuhafıma gitti durumUn kurdu böceği değil, belki buffalo kurdu böceği olabilir ama susam tanesi buffalo kurdu böceğine göre küçük kalıyor.