Bunlar ne?

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Birkaç gün canlı yemleri incelemedim (2) gündür ve unkurtlarını bu böcekler istila etmiş. ilk etapta un kurdu böceği olduğunu düşündüm,ama çok küçükler boyutları susam tanesi kadar. bu böcekler nedir?

Ekli dosyalar

• IMG_6094.jpeg
    IMG_6094.jpeg
    40.6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6093.jpeg
    IMG_6093.jpeg
    34.3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6092.jpeg
    IMG_6092.jpeg
    25.8 KB · Görüntüleme: 18

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Birkaç gün canlı yemleri incelemedim (2) gündür ve unkurtlarını bu böcekler istila etmiş. ilk etapta un kurdu böceği olduğunu düşündüm,ama çok küçükler boyutları susam tanesi kadar. bu böcekler nedir?
Un kurdu böceği gibi.

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Un kurdu böceği gibi.
Hocam koskoca un kurdu bu küçücük susam tanesi kadar böceğe mi dönüşüyor ki (daha önce un kurdu böceği görmedim) bufallo böceklerinden büyük olacağını tahmin ediyordum bufallo böceklerim var ama buffalolar bunların yanında gergedan böceği kalıyor.

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Un kurdu böceği değil, belki buffalo kurdu böceği olabilir ama susam tanesi buffalo kurdu böceğine göre küçük kalıyor.

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Un kurdu böceği değil, belki buffalo kurdu böceği olabilir ama susam tanesi buffalo kurdu böceğine göre küçük kalıyor.
İşin enteresan yanı sadece un kurdu yataklığında olmaları, ve daha önce hiç görmediğim böceklerden yani tırnağın ucu kadar birde dere otu inceliğinde larva yürüyordu 2 gün önce yeni yataklığa transfer ettim birde yani çok tuhafıma gitti durum

Buffalo böceklerim 10 12 tane var farklı kaplarda ve buffalo kurdum yok hali hazırda buffaloyı az çok biliyorum.