solenopsis prenslerinin abdomeni böyle olmuyor.İlki prens ikincisi prenses gibi geldi
Peki nedir buSolenopsis sp. prenses/kraliçe.
solenopsis prenslerinin abdomeni böyle olmuyor.
Cinsi solenopsis olan bir prenses/kraliçe.Peki nedir bu
İkiside aynı karıncaİlki prens ikincisi prenses gibi geldi
Peki şuan karıncayı salıyım mı bekliyim mi napmam lazımCinsi solenopsis olan bir prenses/kraliçe.
Anladım hocam çok teşekkür ederim beklicemKraliçe olup olmadığını anlamak için 1 hafta karanlık sallanmayan bir yerde kontrol etmeden bekleyin. Eğer yumurtlar ise kraliçe yumurtlamaz ise değil(doğaya salın).
Hocam ben son zamanlarda forumda böyle çok tetramorium görüyorum. Yanlış anlamayın azizliğimden soruyorum. Tetramorum abdomenlerinde bu kadar sarılık oluyor mu?Tetramorium kraliçeleri.
Oluyor. Genelde siyah olsa da abdomeni sarı tetramoriumlar da oluyor. Tabii bu işte pek iyi değilim yani bu daha çok bir tahmin ama abdomeni sarı olanlar da var.Hocam ben son zamanlarda forumda böyle çok tetramorium görüyorum. Yanlış anlamayın azizliğimden soruyorum. Tetramorum abdomenlerinde bu kadar sarılık oluyor mu?
Her seferinde kendi kendime şaşırıyorum çünkü.
HayırSolenopsis kolonisi hiç görmedim sanırım bu normal ama hiçbir alateye de denk gelmedim bulmak için extra birşey yapmam gerekli mi