Buffalo kurdu ve böceği aşağıda görmüş olduğunuz kutulardan kaçar mı kaçarsa yaşar çoğalır mı?
HobiHouse Yumurta Üye Katılım 17 Mar 2026 Mesajlar 13 Tepkime puanı 3 Cumartesi saat 21:18'de #1 Buffalo kurdu ve böceği aşağıda görmüş olduğunuz kutulardan kaçar mı kaçarsa yaşar çoğalır mı? Ekli dosyalar IMG_1212.jpeg 67 KB · Görüntüleme: 16
Hemitheconyx Larva Üye Katılım 15 Şub 2026 Mesajlar 47 Tepkime puanı 32 Dün 00:04 da #2 Kaçamazlar ki zaten tırmanamıyorlar ve kutuların hava deliği sayısını arttırmanızı tavsiye ederim küf , nem vs. oluşabilir .
Kaçamazlar ki zaten tırmanamıyorlar ve kutuların hava deliği sayısını arttırmanızı tavsiye ederim küf , nem vs. oluşabilir .
HobiHouse Yumurta Üye Katılım 17 Mar 2026 Mesajlar 13 Tepkime puanı 3 Dün 09:25 da #3 Biraz daha yaptım aşağıdaki fotoğrafta yeterli mi? Ekli dosyalar image.jpg 44.5 KB · Görüntüleme: 7
Hemitheconyx Larva Üye Katılım 15 Şub 2026 Mesajlar 47 Tepkime puanı 32 Dün 15:45 da #4 HobiHouse' Alıntı: Biraz daha yaptım aşağıdaki fotoğrafta yeterli mi? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim sirkülasyondan ama imkanınız varsa kapağın ortasını kesip sinek teli yapıştırmanızı öneririm .
HobiHouse' Alıntı: Biraz daha yaptım aşağıdaki fotoğrafta yeterli mi? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim sirkülasyondan ama imkanınız varsa kapağın ortasını kesip sinek teli yapıştırmanızı öneririm .