stres olmamaları için saklanma alanı oluşturdum, yataklıkta çok ince değil foruma sorduğumda onay vermişlerdiilk kurt olarak buffalo almayın diye forumda binlerce kez dendi. Buffalo kurtlarında kanibalizm(yanlış yazmış olabilirm) çok fazladır aşırı streslilerdir saklanacak alan ararlar örnek konu atacağım hemen biraz bekleyin.
saolunEvet dediğimiz gibi ilk başta buffalo kurdu almak yapacağınız büyük hatalardan birse bunun yanında buffalo için yanlış yataklık seçimi yapmışsınız buffalo için bol kaba kepek bol yumurta viyolü gep geniş bir alan ve kapkaranlık bir ortama ihtiyacınız var ki kanabalizm azlasın stres azalsın üremeye ve büyümeye başlasın ayırca üretim için başlangıç miktarını fazla tutmalısınız
100 buffalo için üzülmenize gerek yok 8-10tl birşey ölümler büyük ihtimal devam edecektir besleyebildiğiniz kadar canlılarınızı besleyin ve ilk başta un kurdu veya morio kurdu alın eğer karıncalar için alacaksanız morio tavsiye edemeyeceğim çünkü benim nerdeyse hiçbir kolim yemiyor
Bir başka tavsiyem antalyadan alışveriş yapmanız ve alış veriş yaprken kaba kepek tercih etmeniz
Elinizdeki buffalo ölümlerini azaltmak için içiçe geçmiş kestiğiniz ufak viyolleri buffaloların yanına koymak ve karanlık bir yere kaldırmak şuan yapacağınız en iyi şey olur
Keyifli hobiler üstteki atılan konuyuda okuyun
Keyifli hobiler