Bu pislik nedir

ali8181

Media
Üye
Evet işçiye göre büyük kraliçeye yakın bile diyebilirim yarısi kadar hemen hemen.gecen hafta sormuştum bı haftaya çıkar denmişti hala aynı seviyede diğerleri eşitlendi biraz büyük yumurta pupa oldu diğerleri hiç değişmediEkli dosyayı görüntüle 67080
Boyutu normal geldi bana. Beslemeye devam et.

Hemen temizlemem gerekir mi?
Hayır, işçiler çıktıkça kendileri temizleyip çıkışa atarlar.

Bundan bir hafta önce biri yine pupaydi diğerleri daha küçüktü şimdi esitlenmis bu nasıl oluyo?
Görünüşleri aynı olsada içindeki gelişim farklı. Pupa evreleri çakışmış tamamen normal bir durum.

chapa

Larva
Üye
Fotoğraf atar mısın ? Pupaların boyutu büyüktü işçileri merak ettim.

emre9293

Pupa
Üye
Kaç işçide yaşam alanı eklemeliyim birde işçi çıktıktan sonra daha az strese girermi öyle birşey varmıdır?
Kraliçe ilk işçilerden sonra daha az strese girer günde iki kez kontrol edebilirsiniz (yiyecek vermek almak amacıyla) yaşam alanı dediğiniz formicaryum mu?

mirket

Yumurta
Üye
Üstündeki folyoyu çıkarsam ışığa alışırımı acaba? öyle bir konu görmüştüm. Evet formicaryum tüpte beslemek zor oluyo yiyecek verip alırken

emre9293

Pupa
Üye
Üstündeki folyoyu çıkarsam ışığa alışırımı acaba? öyle bir konu görmüştüm. Evet formicaryum tüpte beslemek zor oluyo yiyecek verip alırken
Şimdilik çok erken olur formikaryuma geçirmek içeriyi çöp olarak kullanırlar buda mite oluşumunu destekler.
Işığa alıştırma konusunu hiç tecrübe etmedim.