Bu parçaların 3D modeli var mı?

yeminyey

Yumurta
Üye
Bu görseldeki parçaların 3D modeli olan varsa atabilir mi? Bu renkli parçalar tüp bağlantısı için sanırım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-20-21-17-24-480_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-08-20-21-17-24-480_com.google.android.youtube.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 31

YiğitEğilmez

Larva
Üye
Hocam bende aynı modelleri arıyorum ama internette biraz araştırma yaptım yabancıların modellerini denedim ama 10 adet test tüpümü hepsi kırıldı çok zor niyeyse bulmak eğer bulursam sizlede paylaşırım..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    293.7 KB · Görüntüleme: 3

yeminyey

Yumurta
Üye
Hocam bende aynı modelleri arıyorum ama internette biraz araştırma yaptım yabancıların modellerini denedim ama 10 adet test tüpümü hepsi kırıldı çok zor niyeyse bulmak eğer bulursam sizlede paylaşırım..
Bulduklarınizi bana atarmısınız düzenliyip kullanabiliriz

YiğitEğilmez

Larva
Üye
Hocam Forum STL e izin vernedeği için bende ZIP Olarak koydum Model içinde dosyanın adı 16mm test tubeholder
(Not: Dikkatli olun yazıcıdan basıp test tüpüne takmayı denemeyi bazıların oturyo bazı test tüpülerini kırıyo 10 test tüpüm ziyan olmuştu.)

Ekli dosyalar

• Yeni WinRAR ZIP arşivi.zip
    105.6 KB · Görüntüleme: 6

yeminyey

Yumurta
Üye
Hocam Forum STL e izin vernedeği için bende ZIP Olarak koydum Model içinde dosyanın adı 16mm test tubeholder
(Not: Dikkatli olun yazıcıdan basıp test tüpüne takmayı denemeyi bazıların oturyo bazı test tüpülerini kırıyo 10 test tüpüm ziyan olmuştu.)
Çok sağolun hemen dönüş yapacagim