Bu normal mi?

Merhabalar, bu konuyu açma sebebim elimdeki yavru un kurtlarından biri pupaya dönüşmüş. Bu nasıl mümkün olabilir ? Hatta boyutu bile çok küçük böcek un kurtlarına kıyasla.IMG_20250328_140012.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye

MFurkan

Yumurta
Üye
Merhabalar, bu konuyu açma sebebim elimdeki yavru un kurtlarından biri pupaya dönüşmüş. Bu nasıl mümkün olabilir ? Hatta boyutu bile çok küçük böcek un kurtlarına kıyasla.Ekli dosyayı görüntüle 47082
Hocam, un kurtlarınız hiçte yawru gibi durmuyor:)
Pupa evresine geçmiş olması normal.

Üreme ve büyümelerini yavaşlatmak için, daha serin bir yere alarak beslenme sıklığı azaltınız (haftada 1 defa).

Kastettiğiniz pupa en solda görünen pupa ise anormal bir durum yok. O değilse başka bir fotoğraf atabilirmisiniz?
en solda bir pupa yok ki en sağda metal kutunun içindeki diğer kutudakiler böcek versiyonları

Hocam, un kurtlarınız hiçte yawru gibi durmuyor:)
Pupa evresine geçmiş olması normal.

Üreme ve büyümelerini yavaşlatmak için, daha serin bir yere alarak beslenme sıklığı azaltınız (haftada 1 defa).
ilk defa un kurdu beslemiyorum bunların boyutları çok küçük

Mario kurdu ile karşılaştırması normalde yarısı kadar olması lazım ama bu çeyreği kadar bu nasıl mümkün olabilir?IMG_20250328_170738.jpg

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
en solda bir pupa yok ki en sağda metal kutunun içindeki diğer kutudakiler böcek versiyonları

ilk defa un kurdu beslemiyorum bunların boyutları çok küçük

Mario kurdu ile karşılaştırması normalde yarısı kadar olması lazım ama bu çeyreği kadar bu nasıl mümkün olabilir?Ekli dosyayı görüntüle 47094
Öncelikle yanlış yazmışım sağ olacaktı. Bu durumla daha önce hiç karşılaşmamıştım ama Başka bir kurt türü olabilir ya da genetik bir sorunu olabilir. Böcek olana kadar ölecekmi yoksa küçük bir böcek mi olacak merak ettim doğrusu.

Öncelikle yanlış yazmışım sağ olacaktı. Bu durumla daha önce hiç karşılaşmamıştım ama Başka bir kurt türü olabilir ya da genetik bir sorunu olabilir. Böcek olana kadar ölecekmi yoksa küçük bir böcek mi olacak merak ettim doğrusu.
Bende onu merak ettim şu an canlı son durumu paylaşırım