Bu nedir

Benkimim

Yumurta
Üye
KK.png

arkadaşlar şu resimdeki hazır formikaryumlardaki mavi şeyi alıp pleksiden kendi formikaryumumu yapmayı düşünüyorum. bu mavi şey nedir böyle saydam karıncalar için yapabileceğim ne var bilen arkadaşlar varsa bir el atın karıncaların yaptığı tünelleri o tasarımı görmek istiyorum şeffaf olabilecek ne varsa yaparım silkon yapsam olurmu pleksiyi koyu kırmızı alıp ışık ve stres sorununu halledebilirim

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Hayır bu tür formicaryumları önermiyoruz ytong, alçı, 3d basılmış, bioacticve terraryumları öneriyoruz

Benkimim

Yumurta
Üye
Hayır bu tür formicaryumları önermiyoruz ytong, alçı, 3d basılmış, bioacticve terraryumları öneriyoruz
Hocam onları biliyorum zaten benim anlatmaya çalıştığım karıncaların açtığı tünelleri görebileceğim bu attığım fotodaki gibi bir malzeme sağlıklı olabilecek ne var şefaf olup karıncaların kazabileceği tünelleri görebileceğim alternatif bir şey illaki vardır

Vedad

Yumurta
Üye
Hocam onları biliyorum zaten benim anlatmaya çalıştığım karıncaların açtığı tünelleri görebileceğim bu attığım fotodaki gibi bir malzeme sağlıklı olabilecek ne var şefaf olup karıncaların kazabileceği tünelleri görebileceğim alternatif bir şey illaki vardır
Kırtasiyelerde satılıyor genellikle, genellikle kırmızı olanları görmüştüm. Adını bilmiyorum fakat Tuğkan abinin eski videolarına bakarsan rahatlıkla öğrenirsin

Benkimim

Yumurta
Üye
Kırtasiyelerde satılıyor genellikle, genellikle kırmızı olanları görmüştüm. Adını bilmiyorum fakat Tuğkan abinin eski videolarına bakarsan rahatlıkla öğrenirsin
Bir çoğunu izledim hocam ama böyle bir şey görmedim buna benzer birşey yaparkenmi anlatıyor yoksa bu malzemeyle bambaşka bir şeymi yapıyor

npc_Tetra

Yumurta
Üye
Aliexpresde kumlu olanları satılıyor biraz pahalı ama daha sağlıklı olur

Vedad

Yumurta
Üye
Bir çoğunu izledim hocam ama böyle bir şey görmedim buna benzer birşey yaparkenmi anlatıyor yoksa bu malzemeyle bambaşka bir şeymi yapıyor
Sanırım autworld'e yerleştirirken görmüştüm, dediğim gibi bu malzemeyi Kırtasiyelerden bulabilirsiniz demişti.