Bu ne?

Gökdennz

Minör
Üye
Buffalo kurtlarımın böceklerini ayıklıyordum aralarından bunu buldum ama Buffalo kurdunun 2 2.5 katı büyüklüğünde Antalya çekirgeden aldım karışıklık olduğunu düşünmüyorum nerden gelmiş olabilir?
IMG_20240717_150258_N.jpg

Gökdennz

Minör
Üye
IMG_20240717_151125.jpg
2 tane daha çıktı :D bunlar un kurdu mu ne?

yasin38

Yumurta
Üye
ilkini un kurduna benzettim ancak diğer ikisi sanırım morio kurdu

Gökdennz

Minör
Üye
ilkini un kurduna benzettim ancak diğer ikisi sanırım morio kurdu
Dışardan gelme ihtimalleri yok değil mi? Gönderirken arada kaynamış olabilir. Dediğim gibi sadece buffalo kurdu vardı kabın içinde. Yaklaşık 1 aydır benimleler şimdi fark ediyorum. Yem olarak kullanmamda sakınca yoktur diye düşünüyorum.

Ü

Üye silindi 8734

Benim un kurtlarının olduğu kabın içinde küçük beyaz böcekler oluyor zararlı mıdır

yasin38

Yumurta
Üye
Dışardan gelme ihtimalleri yok değil mi? Gönderirken arada kaynamış olabilir. Dediğim gibi sadece buffalo kurdu vardı kabın içinde. Yaklaşık 1 aydır benimleler şimdi fark ediyorum. Yem olarak kullanmamda sakınca yoktur diye düşünüyorum.
başka yerden kaynaması zor büyük ihtimalle paketleme yapılırken içine kaynamış olabilir
yem olarak vermende bence bir sakınca yoktur

iyi hobiler

Gökdennz

Minör
Üye
Benim un kurtlarının olduğu kabın içinde küçük beyaz böcekler oluyor zararlı mıdır
Gözle bile zor görülecek kadar küçük ise mite olabilirler ve evet zararlıdır havalandırmaya ve içinde bıraktığın yiyecekleri küflenmeden almaya özen göster.

Ü

Üye silindi 8734

Onlardan nasıl kurtulabilirim peki? yani kendi kendilerine ölürler mi

Gözle bile zor görülecek kadar küçük ise mite olabilirler ve evet zararlıdır havalandırmaya ve içinde bıraktığın yiyecekleri küflenmeden almaya özen göster.