Dışardan gelme ihtimalleri yok değil mi? Gönderirken arada kaynamış olabilir. Dediğim gibi sadece buffalo kurdu vardı kabın içinde. Yaklaşık 1 aydır benimleler şimdi fark ediyorum. Yem olarak kullanmamda sakınca yoktur diye düşünüyorum.ilkini un kurduna benzettim ancak diğer ikisi sanırım morio kurdu
Arada kaynıyorlar benim her siparişimde geliyor 2 3 tane.Buffalo kurtlarımın böceklerini ayıklıyordum aralarından bunu buldum ama Buffalo kurdunun 2 2.5 katı büyüklüğünde Antalya çekirgeden aldım karışıklık olduğunu düşünmüyorum nerden gelmiş olabilir?
Ekli dosyayı görüntüle 39688
başka yerden kaynaması zor büyük ihtimalle paketleme yapılırken içine kaynamış olabilirDışardan gelme ihtimalleri yok değil mi? Gönderirken arada kaynamış olabilir. Dediğim gibi sadece buffalo kurdu vardı kabın içinde. Yaklaşık 1 aydır benimleler şimdi fark ediyorum. Yem olarak kullanmamda sakınca yoktur diye düşünüyorum.
Gözle bile zor görülecek kadar küçük ise mite olabilirler ve evet zararlıdır havalandırmaya ve içinde bıraktığın yiyecekleri küflenmeden almaya özen göster.Benim un kurtlarının olduğu kabın içinde küçük beyaz böcekler oluyor zararlı mıdır
Gözle bile zor görülecek kadar küçük ise mite olabilirler ve evet zararlıdır havalandırmaya ve içinde bıraktığın yiyecekleri küflenmeden almaya özen göster.
Limon koymayı önermişlerdi üstüne toplanıyorlar imiş deneyebilirsin.Onlardan nasıl kurtulabilirim peki? yani kendi kendilerine ölürler mi
Çok teşekkürler deneyeceğimLimon koymayı önermişlerdi üstüne toplanıyorlar imiş deneyebilirsin.