Arabanın bagajında böyle bir mantis buldum. Hızlıca kaçmasını bekliyordum fakat elime aldım ve hiçbir şekilde kaçmadı. Aksine, bayağı bir süre elimde durdu. Bunu beslemek istiyorum, beslenir mi?
Adult boya ulaşmasına az kalmış. Muhtemelen beslesenizde birkaç ay içinde ölecektir. Yinede beslenebilir, deneyebilirsiniz.Arabanın bagajında böyle bir mantis buldum. Hızlıca kaçmasını bekliyordum fakat elime aldım ve hiçbir şekilde kaçmadı. Aksine, bayağı bir süre elimde durdu. Bunu beslemek istiyorum, beslenir mi?
Adult boya ulaşmasıyla bir kaç ay içinde ölmesi arasında bir ilişki mi var acabaAdult boya ulaşmasına az kalmış. Muhtemelen beslesenizde birkaç ay içinde ölecektir. Yinede beslenebilir, deneyebilirsiniz.
Mantislerin ömrüyle alakalı bir durum. Genelde yaşam süreleri 1 ila 2 yıl arasında ve adult boya ulaştıklarında çiftleşmeye başlarlar. Bu süreçte çiftleşen mantisler çoğunlukla dişi tarafından yenir. Yaşayanlarda ömrünün sonlarında oldukları için bir kaç ayda ölürler.Adult boya ulaşmasıyla bir kaç ay içinde ölmesi arasında bir ilişki mi var acaba