Lasius cinsi kraliçe karınca olduğunu düşünüyorum.Bu küçük karıncanın türü nedir? Beslemesi kolay mı?
Kraliçe karınca hocam ama cinsini bilemedim test tüpüne koyabilirsiniz nasıl yapılacağını biliyor musunuz?Bu küçük karıncanın türü nedir? Beslemesi kolay mı?
Abdomen kısmı kısa ve oval. Bence tapinoma değil. Nylanderia olduğunu düşünüyorum. Ama lasius da olabilir.Tapinoma kraliçesi hocam, hızlı gelişir.
Evet hocam. Yaptım, koydum. Hızlı gelişir ve kaçabilir denilmişti bana. Messorlar gibi besleniyorsa sorun yok, halledebilirim. Bir sorum olacak, yumurtlama ve yumurtaların cıkma süreleri tahmini ne kadar sürer ?Kraliçe karınca hocam ama cinsini bilemedim test tüpüne koyabilirsiniz nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
Ve biraz büyük. Karıncaya göre yaniAbdomen kısmı kısa ve oval. Bence tapinoma değil. Nylanderia olduğunu düşünüyorum. Ama lasius da olabilir.
Hasatçı bir tür olma ihtimali yok. Şekerli su ve proteinle besleyin.Evet hocam. Yaptım, koydum. Hızlı gelişir ve kaçabilir denilmişti bana. Messorlar gibi besleniyorsa sorun yok, halledebilirim. Bir sorum olacak, yumurtlama ve yumurtaların cıkma süreleri tahmini ne kadar sürer ?
Yumurtalar için ne söyleyebilirsiniz ?Hasatçı bir tür olma ihtimali yok. Şekerli su ve proteinle besleyin.
1 hafta strese sokmayın yumurtalar 2 ay sonrada ilk işçileri görürsünüz.Yumurtalar için ne söyleyebilirsiniz ?
Değil, alakası yok.Messor sanırım.
Sence nedir? Ben messora benzettim camponotus olabilirmi?Değil, alakası yok.