Çok teşekkürler hocam yani kesin tür bilmem bakım açısından çok daha sağlıklı olucaktirAbdomen şişkinliğine bağlı olarak boyutu az da olsa uzun olmuş olabilir. Bu da gayet normal bir şey. Grupta verecek olursak Aphaenogaster subterranea grubundan bireyler
Evet bende onu diyicektim öyle bir durum söz konusu olmazKardeşim benim neden diretiyosun ki adam uzun süredir bu hobinin içerisinde kendinden emin. Hem 2 farklı türün 1 taşın altında ne işi var mantıken hepsi aynı yerde bulunmuş.
Eksiklik olmaz. Eksi bir yanıda olmaz. 4 tane bakmak istemiyorsanız salabilirsiniz veya forumdan birine hediye edebilirsiniz. Sorun veya sıkıntı da oluşturmaz hiç bir şekildeSon olarak hocam Multi yerine tekli olarak tüplerde baksam ne gibi bir eskiler olur yada sorun olmaz
1 hafta önce aphaenogaster multiqueen denemesi yapmıştım şuanda yumurtluyorlar olumlu ilerliyorEvet aphaenogaster lerin Multi olmuyor diye biliyordum
Multiqueen tam olarak bu olmuyor aslında. Pleometrosis denen kurucu aşamadalar şuanda. İşçiler çıktıktan sonra eğer ki işçiler kraliçeleri katletmezse o zaman başarılı bir multiqueen olur1 hafta önce aphaenogaster multiqueen denemesi yapmıştım şuanda yumurtluyorlar olumlu ilerliyor