2 tane alıp diğerlerini bıraksan daha iyi olurdu belliki multi olmuşlar. Okadar kraliçeyi ne yapıcaksınz
Hiç işçisi yoktu hocam ya sadece kraliçeler yumurta yoktu ama bidaha dikkatlice bakarım en fazla 3 5 yumurta vardır belki de göremedim hiçAldığıniz taştan işçi ve yumurtada almaliydiniz ki yasayabilsinle hepsi phediole kralicesi
Dostum pheidole cinsi için genel ayrım kafa yapısıdır ve dişlerdir. Pheidole olmadığı oldukça aşikar. Daha ne kadar net fotoğraflar atmalı? Aphaenogaster kraliçesi 4'ü de yani bu kadar basitPheidole diye düşünüyorum test tupunde görsel gelirse netlesir
Abdomen şişkinliğine bağlı olarak boyutu az da olsa uzun olmuş olabilir. Bu da gayet normal bir şey. Grupta verecek olursak Aphaenogaster subterranea grubundan bireylerKırmızılar phediole iken sarı aphaenogaster arkadasın bellirtigine göre birinin boyutu diğerlerinden buyukmus
Kardeşim benim neden diretiyosun ki adam uzun süredir bu hobinin içerisinde kendinden emin. Hem 2 farklı türün 1 taşın altında ne işi var mantıken hepsi aynı yerde bulunmuş.Kırmızılar phediole iken sarı aphaenogaster arkadasın bellirtigine göre birinin boyutu diğerlerinden buyukmus