Bu kraliçe karınca mı?

Emirhan61

Yumurta
Üye
IMG_20230716_214715.jpg
img_20230716_215254-jpg.27863

Moderatör tarafında düzenlendi:

hasany

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet kraliçe karınca, cinsi Tetramorium.

Çözüm

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hiçbir şey görünmüyor ki. Başka fotoğrafı var mı?

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Daha Kraliçe değil muhtemelen Test tüpünde birkaç gün bekletin yumurtlamazsa yada kanatlarını dökmezse salın bence bulduğunuz yere şimdiden bırakın kanatlı prenseslerin çoğu çiftleşmemiş oluyor
Tetramorium’larım tüpe alışması rahat 1 hafta sürüyor bu tutum yanlış. Daha uzun süre beklemeli.

Emirhan61

Yumurta
Üye
Daha Kraliçe değil muhtemelen Test tüpünde birkaç gün bekletin yumurtlamazsa yada kanatlarını dökmezse salın bence bulduğunuz yere şimdiden bırakın kanatlı prenseslerin çoğu çiftleşmemiş olubilir

Daha Kraliçe değil muhtemelen Test tüpünde birkaç gün bekletin yumurtlamazsa yada kanatlarını dökmezse salın bence bulduğunuz yere şimdiden bırakın kanatlı prenseslerin çoğu çiftleşmemiş oluyor
Bi yerde bulmadım direk eve uçtu

Mustafay

Yumurta
Üye
Tetramorium’larım tüpe alışması rahat 1 hafta sürüyor bu tutum yanlış. Daha uzun süre beklemeli.
Barkın abi bu bilginle çok mutlu oldum çünkü daha önce 2 tetramorium vardı iki side test tüpünden kaçmaya çalışıyorlardı bende geri salmıştım ve dün 2 adet buldum bunları test tüpüne aldım diğerleri gibi kaçmaya çalıştılar ama bu sefer bekleyeceğim.

Emirhan61

Yumurta
Üye
Test tüpünü değiştirmenize gerek yoktu alışma süresi var alıştıktan sonra yumurtluyor hanımefendiler.
Biraz kücük bi tüpdeydi, daha büyük bir tüpe aldım. Köşeye geçti, çok haraket etmiyor. Zaten bi bu sabah baktım o kadar.

Moderatör tarafında düzenlendi: