Formica prensi. Kraliçe değil. Çiftleşme organı gözüküyor hatta.Türü nedir karıncanın?
Formica prensi. Kraliçe değil. Çiftleşme organı gözüküyor hatta.Türü nedir karıncanın?
Ama uçabilme kabileyitini kaybetmemiş bir durumda direk karınca uçmuyorFormica prensi. Kraliçe değil. Çiftleşme organı gözüküyor hatta.
Bu Formica kraliçesi.Ama uçabilme kabileyitini kaybetmemiş bir durumda direk karınca uçmuyor
Peki bu kraliçe hangi tür
Döllenmiş olamaz mı çünkü uçamıyorBu Formica kraliçesi.
Hocam ne demeye çalışıyorsunuz? Prens uçamıyorsa ölmeye yakındır doğaya salın. Kraliçeden bahsediyorsanız kraliçenin kanadı yok.Döllenmiş olamaz mı çünkü uçamıyor
Doğaya saldık ama döllenmiş kraliçerde uçamaz ve kimi kraliçeler yumurta çıkartabilir kanatları olmasına rağmen.Hocam ne demeye çalışıyorsunuz? Prens uçamıyorsa ölmeye yakındır doğaya salın. Kraliçeden bahsediyorsanız kraliçenin kanadı yok.
Tamam ben bir şey demedim buna. Kraliçe zaten döllenmiş olabilir. Ben döllenmemiş demedim. 😊Doğaya saldık ama döllenmiş kraliçerde uçamaz ve kimi kraliçeler yumurta çıkartabilir kanatları olmasına rağmen.