Tetramorium olabilirler ama kesin değilKöyümüzde gördüm bakımları zor mu ve hangi tür?
Monomorium cinsi olduklarını düşünüyorum.Köyümüzde gördüm bakımları zor mu ve hangi tür?
Aphaenogaster olabilirler mi?Köyümüzde gördüm bakımları zor mu ve hangi tür?
Hocam kraliçeyi şuanda kozalağın çekirdeğinin içine taşımışlar sadece abdomeni gözüküyorKraliçesinin fotoğraf net, yakından ve flaşlı bir şekilde çekme şansınız var mı?
Sanmıyorum aphaya görede küçüklerAphaenogaster olabilirler mi?
Olamazlar.Aphaenogaster olabilirler mi?
İçimden bir ses solenopsis geminata veya solenopisis invicta olabileceğini söylüyor işçiler aynen bu türlerin işçilerine benziyor ama solenopsis geminata olması daha düşük olasılık çünkü onlarda asker var ama umarimki değildir iki türde çok istilaci ve hızlı yayılıyor ama monomoryum mantıklı geldi banaHocam kraliçeyi şuanda kozalağın çekirdeğinin içine taşımışlar sadece abdomeni gözüküyor
Sanmıyorum aphaya görede küçükler
Kraliçenin abdomen rengi nedir? Abdomenini çekseniz de olur. Çıktıysa tamamını çekmeniz daha iyi olurHocam kraliçeyi şuanda kozalağın çekirdeğinin içine taşımışlar sadece abdomeni gözüküyor
Sanmıyorum aphaya görede küçükler
Ben Temnothorax kolonisi olduğunu düşünüyorum.Köyümüzde gördüm bakımları zor mu ve hangi tür?
Bu türler ülkemizde mevcut değil hocam.İçimden bir ses solenopsis geminata veya solenopisis invicta olabileceğini söylüyor işçiler aynen bu türlerin işçilerine benziyor ama solenopsis geminata olması daha düşük olasılık çünkü onlarda asker var ama umarimki değildir iki türde çok istilaci ve hızlı yayılıyor ama monomoryum mantıklı geldi bana
Hocam ben de önce monomorium olduğunu düşündüm. Konu sahibinin "wc kolonim gelişir mi?" Başlıklı konusunda kısmen daha iyi fotoğraflar var. Ve tahminimi, yapılan bir tahmin ile birlikte temnothorax olarak değiştirdim. Nitekim bir çok kişi de öyle düşünüyor.Ben Temnothorax kolonisi olduğunu düşünüyorum.
Bu türler ülkemizde mevcut değil hocam.
Teşekkür ederim hocam güncelleme için, o konuyu ben onaylamıştım ama devamını takip etmemiştim. O konudaki fotoğraflarla tahminim doğrulanmış oldu.Hocam ben de önce monomorium olduğunu düşündüm. Konu sahibinin "wc kolonim gelişir mi?" Başlıklı konusunda kısmen daha iyi fotoğraflar var. Ve tahminimi, yapılan bir tahmin ile birlikte temnothorax olarak değiştirdim. Nitekim bir çok kişi de öyle düşünüyor.
Güncel fotoğraflara bahsettiğim konudan ulaşabilirsiniz.