Hiç biri kraliçe değil Camponotus taneamyrmex alt cinsinden işçiler. Doğaya geri salın.Bunu ben bahçede buldum ve oradaki küçük karıncaları da oraya attım. Test tüpüm yoktu öyle bir alan yaptım sizce hangi tür?
Ekli dosyayı görüntüle 66296
Öğlen dışarı çıkın 1-2 saat yürüyüş yapın parklarda bulursunuz. Ben tüm kraliçelerimi aramaya çıkıp buldum.Vallahi dünden beri arıyorum hiç bulamadım.
Ve ayırt etmesi biraz zor ben sırta bakıyorum oyle kraliçe oluyor galiba.
Bizim evimizin önünde park var direkt oralarda olabilirmi?Öğlen dışarı çıkın 1-2 saat yürüyüş yapın parklarda bulursunuz. Ben tüm kraliçelerimi aramaya çıkıp buldum.
Ben fotoğrafını attım kraliçemin gördüğünüz gibi işçilerden baya farklı kendi görseliniz ile karşılaştırın.Vallahi dünden beri arıyorum hiç bulamadım.
Ve ayırt etmesi biraz zor ben sırta bakıyorum oyle kraliçe oluyor galiba.
Evet baya fark var teşşekürlerBen fotoğrafını attım kraliçemin gördüğünüz gibi işçilerden baya farklı kendi görseliniz ile karşılaştırın.
Her yerde olabilir. duvar da falan.Bizim evimizin önünde park var direkt oralarda olabilirmi?
Bunlara aşık oldum çok güzeller koloninerinin yanında şu bahçe siyah karıncası var ve 2 de bir savaşıyorlar.Mesela senin bulduğun işçilerin Kraliçesi/prensesi bu.
Tamamdır teşekürler.Her yerde olabilir. duvar da falan.
Bahçe siyah karıncası dediğiniz sanırım Lasius. Evet savaşıyor olabilirlerBunlara aşık oldum çok güzeller koloninerinin yanında şu bahçe siyah karıncası var ve 2 de bir savaşıyorlar.
Tamamdır teşekürler.
İzlemesi çok eğlenceli.Ben chatgpt ye sorduğumda lasius dedi ama emin olamadım sizlere sordum.Bahçe siyah karıncası dediğiniz sanırım Lasius. Evet savaşıyor olabilirler.
Bende Componotusları severim, mesela Cataglyphisler için şöyle bir görsel var. PRS.Macro hocam sağolsun.Bunlara aşık oldum çok güzeller koloninerinin yanında şu bahçe siyah karıncası var ve 2 de bir savaşıyorlar.
Tamamdır teşekürler.
Evet bu kraliçe hiç koloniden dışarı çıkarmı sizce ?Bende Componotusları severim, mesela Cataglyphisler için şöyle bir görsel var. PRS.Macro hocam sağolsun.
Çıkmaz.Evet bu kraliçe hiç koloniden dışarı çıkarmı sizce ?
Yani ilk kez yuva kazanlar çıkar avlanmak için çünkü bu ilk işçisi çıkana kadar besleme gerektiren ve baya set up kurmanız gereken bir tür.Evet bu kraliçe hiç koloniden dışarı çıkarmı sizce ?
Aynen işçileri çıkmış bir kraliçe koloni taşınmayacaksa asla çıkmaz.Çıkmaz.
5 6 işçisi var suana akdar saydığım.Yani ilk kez yuva kazanlar çıkar avlanmak için çünkü bu ilk işçisi çıkana kadar besleme gerektiren ve baya set up kurmanız gereken bir tür.
Anladım teşekkürler.Çıkmaz.
Anladım teşekkürler.Yani ilk kez yuva kazanlar çıkar avlanmak için çünkü bu ilk işçisi çıkana kadar besleme gerektiren ve baya set up kurmanız gereken bir tür.
Aynen işçileri çıkmış bir kraliçe koloni taşınmayacaksa asla çıkmaz.