Moderatör tarafında düzenlendi:
eminmiyiz peki yapay zeka büyük ihtimalle lasius dedi ama?Tetramorium cinsi dişi alate.
peki tetramorium un hangi türü olabilir daha önce tetramorium beslemedim nasıl olduğunu bilmiyorumEvet tetramorium. yapay zeka bu konuda çok beceriksiz, isabetli cevap verdiğine daha rastlamadım
Türü çok detaylı fotoğraflar olmadan anlaşılamaz ancak bakımı türden türe fark etmiyor zaten.peki tetramorium un hangi türü olabilir daha önce tetramorium beslemedim nasıl olduğunu bilmiyorum
Elinizdeki karınca prens ise beslenemez, salın veya prenses bulunpeki tetramorium un hangi türü olabilir daha önce tetramorium beslemedim nasıl olduğunu bilmiyorum
Cinslerin genellikle kanatla alakası olmaz![]()
En net 2 fotoğraf bu diğerleri bulanık sizce hangi tür? 2 tane kanadı var lasius cinsi olabilir mi?![]()
Hocam zaten tetra prensesi prens değilmişElinizdeki karınca prens ise beslenemez, salın veya prenses bulun
Cinslerin genellikle kanatla alakası olmaz
Türü bulmak için mikro fotoğraflar gerekir.peki tetramorium un hangi türü olabilir daha önce tetramorium beslemedim nasıl olduğunu bilmiyorum
Hocam alate prens olmuyor mu?Hocam zaten tetra prensesi prens değilmiş
'Dişi Alate' prenses olduğunu belirtiyor çünkü prensler erkek.Hocam alate prens olmuyor mu?