ne kullanıyorsunuz yazıcı olarak, memnun musunuz ve çok mu sesli?şuan yazıcının sesini kafam kaldırmaz dahaama onu da basarsam eklerim buraya
ne kullanıyorsunuz yazıcı olarak, memnun musunuz ve çok mu sesli?şuan yazıcının sesini kafam kaldırmaz dahaama onu da basarsam eklerim buraya
Ender 3 pro v2 memnunum çok sesli değil ben yattığım odada kullanıyorum ve yatağıma yakın sadece o gidip geliş sesleri berni rahatsız ediyor tik gibi bir olay sadece genel anlamada güzel yazıcı f/p ürünü ve 20 küsür saat aralıksız baskı aldım ve zor bi baskıydı orjinal hastanın kalbini bastım proje ödevi olarak sorunsuz baskı aldıne kullanıyorsunuz yazıcı olarak, memnun musunuz ve çok mu sesli?
bende ona bakıyorum hocam da, umarım onu söylersin diye düşündüm kendi kendime. şuan fiyatları 3,7k civarı sanırım. sen kaça aldın?Ender 3 pro v2 memnunum çok sesli değil ben yattığım odada kullanıyorum ve yatağıma yakın sadece o gidip geliş sesleri berni rahatsız ediyor tik gibi bir olay sadece genel anlamada güzel yazıcı f/p ürünü ve 20 küsür saat aralıksız baskı aldım ve zor bi baskıydı orjinal hastanın kalbini bastım proje ödevi olarak sorunsuz baskı aldı
zamanında tam 2k ya almıştım, şuan fiyatı beni şok etti. hayır birde teknolojik olarak eski kalıyor. he modifiyeye baya açık bir yazıcı ama fiyat şaşırttı beni.bende ona bakıyorum hocam da, umarım onu söylersin diye düşündüm kendi kendime. şuan fiyatları 3,7k civarı sanırım. sen kaça aldın?
hocam ben arkadaşa tasarımlarını yaptım o bana yazıcı aldı bana bedavaya geldi anlayacağın o yüzden sesde çıkarsa gıkım çıkmazbende ona bakıyorum hocam da, umarım onu söylersin diye düşündüm kendi kendime. şuan fiyatları 3,7k civarı sanırım. sen kaça aldın?
Abi para biriktirmeye kalksam harçlığımı yemeden içmeden 37 hafta biriktirmem lazımmış bize 3D yazıcı hayalhocam ben arkadaşa tasarımlarını yaptım o bana yazıcı aldı bana bedavaya geldi anlayacağın o yüzden sesde çıkarsa gıkım çıkmaz![]()
iyi araştırırsan hurdacılardan falan ikinci el parçalarla kendine yapabilirsin, eskiden ufak boyutlarda cnc yapmışlığım var. piyasa fiyatının 4e1'ne falan gelmişti. şuanda da zorlasan 1500 e falan toparlarsın bi 3d print ama uğraştırır.Abi para biriktirmeye kalksam harçlığımı yemeden içmeden 37 hafta biriktirmem lazımmış bize 3D yazıcı hayal![]()
Yazıcım yok ama bi kaç gün önce yutong da böle labirentimsi bi tasarım denedim, görünüş olarak güzeldi nemi alttan veriyodum azar azar şırıngayla ama içinde bi koloni rahat bi şekilde yaşarmı bilemem denemem lazımFormicarium linki Bu projeyi basıp kullanan oldu mu hiç? Gözüme çok kullanışlı gözüktü tetrimorium beslemeyi düşünüyorum.
Basmayin baski formikaryumfan ötürü 350 işcili messor kolonimi kaybettimhocam ben arkadaşa tasarımlarını yaptım o bana yazıcı aldı bana bedavaya geldi anlayacağın o yüzden sesde çıkarsa gıkım çıkmaz![]()
Hocam baskıyı deneme şansınız oldu mu son durum nedir?hocam ben arkadaşa tasarımlarını yaptım o bana yazıcı aldı bana bedavaya geldi anlayacağın o yüzden sesde çıkarsa gıkım çıkmaz![]()
Tüm formikaryum malzemelerinde olduğu gibi baskı flamentlerinde de canlilar için zararsız olan cinslerinin kullanilmasi lazim. size denk gelen formikaryum hammaddesi (flament) türünde bir yanlış seçim olabilir belki ?Basmayin baski formikaryumfan ötürü 350 işcili messor kolonimi kaybettim
Abi para biriktirmeye kalksam harçlığımı yemeden içmeden 37 hafta biriktirmem lazımmış bize 3D yazıcı hayal![]()
Adamlar baya iyi yazmış açıklamışlar işime yarar gibi.Tüm formikaryum malzemelerinde olduğu gibi baskı flamentlerinde de canlilar için zararsız olan cinslerinin kullanilmasi lazim. size denk gelen formikaryum hammaddesi (flament) türünde bir yanlış seçim olabilir belki ?
Ufak bir google araştırması yaparak çok daha düşük maliyetler ile belki kendi 3d printerinizi yapabilirsiniz (kalite aynı olmaz belki ama is görebilir belki)
![]()
3D Printer Home Brew - Kaliope MK1
3D Printer Home Brew - Kaliope MK1 : Hello everyone, this is my first Instructable, let me know if you have suggestions for making it better and for future Instructables. This is my ground up 3D printer. I have been researching 3D printers for a while and nearly bought a RepRap Prusa i…www.instructables.com
hocam 1. sayfada mevcutHocam baskıyı deneme şansınız oldu mu son durum nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 809 %35 güzel gidiyor bakalım bozulma olmadan ne kadar sürede bitirecek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ürün Güzel arkadaşlar baskıda bende hata oldu tek sorun o ancak 3 saatte bunun baskını aldım Ekli dosyayı görüntüle 816Ekli dosyayı görüntüle 817Ekli dosyayı görüntüle 818Ekli dosyayı görüntüle 819
Ekli dosyayı görüntüle 820Ekli dosyayı görüntüle 821Ekli dosyayı görüntüle 822Ekli dosyayı görüntüle 823
Bir Önceki Mesajımı düzenleyemiyorum fotoğraflar büyütülemediği için tekrar ekledim
O anlamda demedim yani kraliçe yada koloni koydunuz mu ?hocam 1. sayfada mevcutbaskı
hee karıncam yokO anlamda demedim yani kraliçe yada koloni koydunuz mu ?