Bu Camponotus mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halidmbr

Yumurta
Üye
Bugün saat 21 civarı kraliçe aramaya çıktım hep tetramorium kraliçesi görüyordum ama Camponotus istiyorum bunu gördüm Tetramoriumlardan abdomeni ve toraksı daha büyük ve kalın yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_6558.jpeg
    IMG_6558.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6560.jpeg
    IMG_6560.jpeg
    27.5 KB · Görüntüleme: 35

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Teşşekürler tesseli ettiğiniz için merak ettim şu ana kadar kaç koloniniz oldu.
7 tane oldu. Aslında hobiye geçen sene başladım ve sınav senemdı bu ÿuzden elimden geldiğince az koloni çok tür şeklinde yapmaya çalıştım.

Karıncadan karıncaya değişiyo herhalde
Karakter cidden fark ediyor benim formica kraliçem bir tetramorium kraliçemden kat kat daha stressizdi. Halbüki çok stresli olmasıyla bilinen bir cins.

omanix

Yumurta
Üye
Bayada olmuş abi sen baya anlıyosun herhalde bunlardan.

7 tane oldu. Aslında hobiye geçen sene başladım ve sınav senemdı bu ÿuzden elimden geldiğince az koloni çok tür şeklinde yapmaya çalıştım.

Karakter cidden fark ediyor benim formica kraliçem bir tetramorium kraliçemden kat kat daha stressizdi. Halbüki çok stresli olmasıyla bilinen bir cins.
Abi benimki aşırı alıngan herhalde

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bayada olmuş abi sen baya anlıyosun herhalde bunlardan.

Abi benimki aşırı alıngan herhalde
Abiniz değilimdir muhtemelen 😅. Beslesiğim cinsler hakkında elimden geldiğince bilgi sahibi olmaya çalıştım ama camponotus ben de ilk defa bakıyorum. Dediğim gibi yaşadığım bölgede yok. Çok merak ettiğim için satın aldım. Anladığım kadarıyla camponotuslar genel olarak stresli.

omanix

Yumurta
Üye
Daha sınava bile girmedim lgs veya yks gibi öyle düşünün saygı olarak abi demek bence daha iyi olur, abi camponotus bence iyi iri falan ama aşırı strese giriyolar o yönden kötü.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Daha sınava bile girmedim lgs veya yks gibi öyle düşünün saygı olarak abi demek bence daha iyi olur, abi camponotus bence iyi iri falan ama aşırı strese giriyolar o yönden kötü.
Deniyorum bakalın umarım ikimiz de başarılı oluruz. Neyse konu fazla uzadı yamayalım daha fazla.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Arkadaşlar lütfen konuları gereğinden fazla uzatmayınız. Dmden konuşulacak mesajlarınızı konuların altında konuşmayınız. Konu sahibi tür/cins tespiti soruyor. Altında bambaşka muhabbetler var. Diğer konuların yukarıda kalmasını da engellemiş oluyorsunuz bu sebeple. Lütfen buna dikkat edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...