Bugün saat 21 civarı kraliçe aramaya çıktım hep tetramorium kraliçesi görüyordum ama Camponotus istiyorum bunu gördüm Tetramoriumlardan abdomeni ve toraksı daha büyük ve kalın yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Karıncadan karıncaya değişiyo herhaldeMallık değil yenisin muhtemelen benim gibi kraliçenin karakteri de etkiler yumurtalarını yemesini. Messorum var her gün bakıyorum gram streslenmiyor ama arkadaşta da Messor var onunki hemen yumurtalarını ağzına falan alıyormuş o yüzden
7 tane oldu. Aslında hobiye geçen sene başladım ve sınav senemdı bu ÿuzden elimden geldiğince az koloni çok tür şeklinde yapmaya çalıştım.Teşşekürler tesseli ettiğiniz için merak ettim şu ana kadar kaç koloniniz oldu.
Karakter cidden fark ediyor benim formica kraliçem bir tetramorium kraliçemden kat kat daha stressizdi. Halbüki çok stresli olmasıyla bilinen bir cins.Karıncadan karıncaya değişiyo herhalde
Abi benimki aşırı alıngan herhalde7 tane oldu. Aslında hobiye geçen sene başladım ve sınav senemdı bu ÿuzden elimden geldiğince az koloni çok tür şeklinde yapmaya çalıştım.
Karakter cidden fark ediyor benim formica kraliçem bir tetramorium kraliçemden kat kat daha stressizdi. Halbüki çok stresli olmasıyla bilinen bir cins.
Abiniz değilimdir muhtemelen 😅. Beslesiğim cinsler hakkında elimden geldiğince bilgi sahibi olmaya çalıştım ama camponotus ben de ilk defa bakıyorum. Dediğim gibi yaşadığım bölgede yok. Çok merak ettiğim için satın aldım. Anladığım kadarıyla camponotuslar genel olarak stresli.Bayada olmuş abi sen baya anlıyosun herhalde bunlardan.
Abi benimki aşırı alıngan herhalde
Deniyorum bakalın umarım ikimiz de başarılı oluruz. Neyse konu fazla uzadı yamayalım daha fazla.Daha sınava bile girmedim lgs veya yks gibi öyle düşünün saygı olarak abi demek bence daha iyi olur, abi camponotus bence iyi iri falan ama aşırı strese giriyolar o yönden kötü.
Bende herkesin deli gibi messor bulduğu hobide 1 tane messor bulamadımBen hayatımda işçisini dahi görmedim biraz şanssızım galiba :,(