Bugün saat 21 civarı kraliçe aramaya çıktım hep tetramorium kraliçesi görüyordum ama Camponotus istiyorum bunu gördüm Tetramoriumlardan abdomeni ve toraksı daha büyük ve kalın yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Lasius kraliçesi sanırım.Bugün saat 21 civarı kraliçe aramaya çıktım hep tetramorium kraliçesi görüyordum ama Camponotus istiyorum bunu gördüm Tetramoriumlardan abdomeni ve toraksı daha büyük ve kalın yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Formica olabilir mi?lasius kraliçesi
Hocam bugün sabah yağış öncesi 1 tane buldum.Peki Camponotus nerelerde ve ne zaman bulabilirim?
Hocam siz ankarada yaşıyordunuz galiba, neresinde buldunuz?Hocam bugün sabah yağış öncesi 1 tane buldum.
olur@anakin bende ankarada buldum eğer istersen konum verebilirim
Hocam ben de etimesgut taraflarında buldum. Ama Ankara geneli hava durumu benzer olduğu için heryerde bulabilirsiniz bence. Ben tam yere inip kanat döktüğü sırada buldum. Yani uçuş dün itibarıyla başladı sanırım, önümüzdeki günlerde rahatça bulabilirsiniz.Hocam siz ankarada yaşıyordunuz galiba, neresinde buldunuz?
Ben hayatımda işçisini dahi görmedim biraz şanssızım galiba :,(Hocam ben de etimesgut taraflarında buldum. Ama Ankara geneli hava durumu benzer olduğu için heryerde bulabilirsiniz bence. Ben tam yere inip kanat döktüğü sırada buldum. Yani uçuş dün itibarıyla başladı sanırım, önümüzdeki günlerde rahatça bulabilirsiniz.
Öyde demeyim hocam. Benimki de yedi. Ben bir ay bakmayacağım siz de öyle yapabilirsiniz.Mağlesef ilk
Ya neden durup durup baktıysam tam bir malım.
Teşşekürler tesseli ettiğiniz için merak ettim şu ana kadar kaç koloniniz oldu.Öyde demeyim hocam. Benimki de yedi. Ben bir ay bakmayacağım siz de öyle yapabilirsiniz.
Mallık değil yenisin muhtemelen benim gibi kraliçenin karakteri de etkiler yumurtalarını yemesini. Messorum var her gün bakıyorum gram streslenmiyor ama arkadaşta da Messor var onunki hemen yumurtalarını ağzına falan alıyormuş o yüzden çok bakmıyor.Mağlesef ilk
Ya neden durup durup baktıysam tam bir malım.