Componotus sp. işçisi. Yani kraliçe değil.
3. Fotoğrafı yanlışlıkla koydum o farklı bir karınca, 1. Ve 2. Fotoğraflardaki karıncanın abdomeni büyük ve gövdesi abdomene göre küçük ayrıca test tüpü içine aldığım zaman sakin ve hareketsiz kalıyor. İstersen başka fotoğraflar da atabilirim.Componotus sp. işçisi. Yani kraliçe değil.
Hocam maalesef kraliçe, değil dediğim gibi Componotus sp. İşçisi.3. Fotoğrafı yanlışlıkla koydum o farklı bir karınca, 1. Ve 2. Fotoğraflardaki karıncanın abdomeni büyük ve gövdesi abdomene göre küçük ayrıca test tüpü içine aldığım zaman sakin ve hareketsiz kalıyor. İstersen başka fotoğraflar da atabilirim
Teşekkür ederim geri dönüşün için.Hocam maalesef kraliçe, değil dediğim gibi Componotus sp. İşçisi.
Camponotus myrmentoma alt cinsinden işçi olduğunu düşünüyor
Bırakıyorum o zaman, bir işime yaramayacak.Camponotus myrmentoma alt cinsinden işçi olduğunu düşünüyorum.
Peki kral başka bir sorum var. Ben Hatay'da yaşıyorum, bu havalarda kraliçe bulabilir miyim? Yoksa yağmur yağıp nemin yükselmesini mi beklemeliyim?Camponotus myrmentoma alt cinsinden işçi olduğunu düşünüyorum.
Mart-Eylül arası her gün bulma ihtimaliniz var. Yağmurdan sonra bulma ihtimaliniz artar.Bırakıyorum o zaman, bir işime yaramayacak.
Peki kral başka bir sorum var. Ben Hatay'da yaşıyorum, bu havalarda kraliçe bulabilir miyim? Yoksa yağmur yağıp nemin yükselmesini mi beklemeliyim?