Bu bir kraliçe karınca mı?

TheWolf

Yumurta
Üye
Merhabalar ben bu hobiye yeni başladım. Biraz bilgimle kraliçe bulmaya çalıştım. Şuan bir karınca yakaladım fakat kraliçe mi yoksa erkek mi pek anlayamadım. Sizden ricam bakabilir misiniz kraliçe mi yoksa erkek mi?

Bulunduğu saat: Sabah 10:40 civarı
Hava durumu: Biraz bulutlu 22 derece 51% nem

Ekli dosyalar

• IMG-20250815-WA0016.jpg
    IMG-20250815-WA0016.jpg
    28.7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20250815-WA0014.jpg
    IMG-20250815-WA0014.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20250815-WA0018.jpg
    IMG-20250815-WA0018.jpg
    28.4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20250815-WA0022.jpg
    IMG-20250815-WA0022.jpg
    21.4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

TheWolf

Yumurta
Üye
Alın, 1 hafta bekletin, yumurtlamazsa salın. Bu süreçte hava alan karanlık ve titreşimsiz bir ortamda belketin.
Hocam birde ben bunu bulduğumda eve ayakla 3 dakikalık mesafede buldum kanadından tutdum götürmek için sonra üzerime düşdü üzerimde eve kadar yavaş yavaş yürüdüm sonra tüpü aldım ona kadar da uçmadı yani sizce prenses olsa bu kadar hareketsiz olur muydu?

Alın, 1 hafta bekletin, yumurtlamazsa salın. Bu süreçte hava alan karanlık ve titreşimsiz bir ortamda belketin.
Birde bekletme için dolabın içi uygunmudur?

SasuKe1

Nanitik
Üye
Hocam birde ben bunu bulduğumda eve ayakla 3 dakikalık mesafede buldum kanadından tutdum götürmek için sonra üzerime düşdü üzerimde eve kadar yavaş yavaş yürüdüm sonra tüpü aldım ona kadar da uçmadı yani sizce prenses olsa bu kadar hareketsiz olur muydu?
Bundan bir yorum yapılacağını düşünmüyorum. Çiftleşip çiftleşmediğini zaman gösterir.
Birde bekletme için dolabın içi uygunmudur?
Karanlık bir yer olduğu ve hava aldığı sürece sıkıntı olmaz. Su ve pamukla tüp kurulumunu yaptınız değil mi?

TheWolf

Yumurta
Üye
Bundan bir yorum yapılacağını düşünmüyorum. Çiftleşip çiftleşmediğini zaman gösterir.

Karanlık bir yer olduğu ve hava aldığı sürece sıkıntı olmaz. Su ve pamukla tüp kurulumunu yaptınız değil mi?
Anladım hocam. Evet kurulumu yaptım karanlığada koydum yardımınız için teşekkürler

anakin

Gamergate
Üye
Hareketsiz olması ve uçma yeteneğini kaybetmiş olması umutlandırıcı fakat kesin yada kesine yakın bir yorum yapmak için yeterli değil.

TheWolf

Yumurta
Üye
Hareketsiz olması ve uçma yeteneğini kaybetmiş olması umutlandırıcı fakat kesin yada kesine yakın bir yorum yapmak için yeterli değil.
Anladım hocam. 1 hafta bekliyicem yumurta koymazsa bırakırım. Birde şuan daha sakin bir kaç saat önce pamukdan çıkmak istiyordu şuan düz duruyor alıştı gibi. Sizede yardımınız için teşekkürler.

anakin

Gamergate
Üye
Anladım hocam. 1 hafta bekliyicem yumurta koymazsa bırakırım. Birde şuan daha sakin bir kaç saat önce pamukdan çıkmak istiyordu şuan düz duruyor alıştı gibi. Sizede yardımınız için teşekkürler.
Tamdır hocam bu 1 haftalık süreçte hiç bakmamanız yeterli.