kral kocaelide havalar 19 20 derece ama daha görmedim yoksa havaların dahamı çok ısınması lazımMessorun tam zamanı tabi bölgeye göre belli bir süre değişiyor İzmir de yaşıyorum daha bugün gördüm bir tane ben de dört tane var diye almadım
Denizli'de 22 derecede bugün bir messor kraliçesi bulan arkadaş gördüm forumda. Tabi nem oranı da önemli. Hava duruma baktım yağışlıydı.kral kocaelide havalar 19 20 derece ama daha görmedim yoksa havaların dahamı çok ısınması lazım
evet aramaya başlayabilirsiniz. park veya ağaçların, bitkilerin yoğun olduğu bölgelerde arama yapmak kraliçe bulma şansınızı yükseltecektir.Şey hava 21 derece nem yüzde 68 kraliçe aramalımıyım
Tamamen şansına bağlı. Havalar ısındıkça şansın da artacaktır ama denemekten zarar gelmez.Şey hava 21 derece nem yüzde 68 kraliçe aramalımıyım
şansa bağlı biraz ama 25 26 derece arasında bulabilirsinŞey hava 21 derece nem yüzde 68 kraliçe aramalımıyım
Karıncalar 15 derecede kış uykusuna yattıkları için şansın yok gibi hacı, en az 22 23 derece olması lazım tahminimceBizim burası yarın 17.00-18.00 arası 17-18 derece ve %40 nem var sizce çıkayımmı? Şehir Kütahya
Sağolevet aramaya başlayabilirsiniz. park veya ağaçların, bitkilerin yoğun olduğu bölgelerde arama yapmak kraliçe bulma şansınızı yükseltecektir.
öğlen baktım ama hiç bi uçuş yoktu sadece yuvaların etrafında baya bi karınca vardı havada 22 derecedi17-18 derece sınır sıcaklık denk gelebilir. Bakacam akşam
Peki hangi kraliçeleri bulabilirimŞey hava 21 derece nem yüzde 68 kraliçe aramalımıyım