doğadan bulduğun işçi karıncalar ile deneme yapabilirsinhızlı kuruyan kartonpiyer alçı kullandım bi sıkıntı çıkarmı kolonimde
tamam teşekkürlersuyla direkt temas edince alçı hemen eriyor nemlendirme kısmına pamuk koyup ıslatın
en iyisi test tüpü benceSağlıklı olması açısından ytong almanı öneririm böyle bir fotmikaryum yapmak istiyorsan risk olmaz en azından. Kimyasal içermeyen alçı alsanda güvenilir olmayabiliyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi eriyor.
test tüplerini birleştirerek de formicariom yapabilirsinen iyisi test tüpü bence
ytong bulamıyordum o yüzdenSağlıklı olması açısından ytong almanı öneririm böyle bir fotmikaryum yapmak istiyorsan risk olmaz en azından. Kimyasal içermeyen alçı alsanda güvenilir olmayabiliyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi eriyor.
internetten bile alabilirsin hocam kargosu bi tık pahalı olabilir amaytong bulamıyordum o yüzden
parası çok önemli değil zaten ama tekli satış araştırıyorum hala bulamadım bulduğumda öyle yaparıminternetten bile alabilirsin hocam kargosu bi tık pahalı olabilir ama
İnşaat yakınlarında 'varsa kırık olanlardan verebilir misiniz' desen parasız verirler muhtemelen.parası çok önemli değil zaten ama tekli satış araştırıyorum hala bulamadım bulduğumda öyle yaparım
kanka burda ytong çok pahalı hiçbi inşaat kullanmıyoİnşaat yakınlarında 'varsa kırık olanlardan verebilir misiniz' desen parasız verirler muhtemelen.