Evet görmüştüm bunu. Outworld harici kullanıma da uygundur değil mi ?eğer imkanınız varsa xiaomi nin bu ürününü öneriyorum. kendim de kullanıyorum. baya minik birşey. ölçüleri 4 cm e 4 cm. probu yok direkt outworld ün içine koyabiliyorsunuz. bluetoothla bağlanıp anlık verileri ve geçmiş verileri görebiliyorsunuz. Eğer benim gibi outworld içinde kullanacaksanız daha sağlam ve güvenilir bir cihazEkli dosyayı görüntüle 1772
dediğim gibi 4cm e 4 cm boyutları var. sığdığı her yerde kullanabilirsiniz. oda sıcaklığı ve nemi ölçmede vs. sadece suyla temas etmemesi gerekiyorEvet görmüştüm bunu. Outworld harici kullanıma da uygundur değil mi ?
Tamamdır teşekkür ederim.dediğim gibi 4cm e 4 cm boyutları var. sığdığı her yerde kullanabilirsiniz. oda sıcaklığı ve nemi ölçmede vs. sadece suyla temas etmemesi gerekiyor
kullanıyorum yüzde yüz net sonuçlar vermesede gayet kullanışlı fiyat olarak da uygun fakat fiyatı önemli değil kalite önemli diyorsanız daha hassas ve kaliteli termometrelere yönelebilirsinizMerhaba,
Bu ürünü kullanan var mı ? Tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Ekli dosyayı görüntüle 1767
Teşekkür ederim 🙏🏻Ben
kullanıyorum yüzde yüz net sonuçlar vermesede gayet kullanışlı fiyat olarak da uygun fakat fiyatı önemli değil kalite önemli diyorsanız daha hassas ve kaliteli termometrelere yönelebilirsiniz