Bolca bilgiye ihtiyacım var

aliegzotik

Yumurta
Üye
Herkese selamlar ben 17 yaşındayım. Ve bu hobi gerçekten benim çok ilgimi çekti araştırmalara koyuldum bir sürü sürüngen, eklembacaklılar,karıncalar vs. Derken birsürü canlı öğrendim ama henüz bir canlım bulunmuyor. Kısacası bu hobiye başlamak için en doğru yol nedir sizden yardım istiyorum. Dışarı çıkıp böcek aramak mı doğru yoksa bir teraryum hazırlayıp internetten canlı edinmek mi. Lütfen bilgili arkadaşlar bolca akıl versin çok ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın ❤️

nevzatgns19

Yumurta
Üye
Arayıp bulmak biraz şans işi. Örneğin: kraliçe karınca arıyorsun diyelim uçuşa denk gelme bir şans, istediğin türden bulmak şans yaşadığın bölgeye göre tür yoğunluğu değişir. Ben de yeni başladım asıl uçuş yoğunluğu dönemini kaçırdığım için ilk kolonimi satın aldım mesela ama 1 hafta sonra uçuş oldu. Pişman değilim aldığıma. Biraz da tadı tuzu kraliçe aramakta benim açımdan. Kısacası sen nasıl istersen öyle yapmalısın önünde YKS var muhtemelen güzel bi kafa dağıtma yolu olur hobiye başlaman.

aliegzotik

Yumurta
Üye
Arayıp bulmak biraz şans işi. Örneğin: kraliçe karınca arıyorsun diyelim uçuşa denk gelme bir şans, istediğin türden bulmak şans yaşadığın bölgeye göre tür yoğunluğu değişir. Ben de yeni başladım asıl uçuş yoğunluğu dönemini kaçırdığım için ilk kolonimi satın aldım mesela ama 1 hafta sonra uçuş oldu. Pişman değilim aldığıma. Biraz da tadı tuzu kraliçe aramakta benim açımdan. Kısacası sen nasıl istersen öyle yapmalısın önünde YKS var muhtemelen güzel bi kafa dağıtma yolu olur hobiye başlaman.
Teşekkür ederim değerli zamanını ayırıp güzel yorumunla bilgilendirdiğin için :))

sedatettin

Pupa
Üye
Sürüngenlere veya başka böceklere merakınız varsa leopard gecko, aft gecko, tarantula vb, şeyler bulabilirsiniz whatsapp telegram instagram gruplarından ama yasal değil bilginiz olsun