Ben direkt yılan bulmak istiyorum ama bilgim yok benimde maalesef.Evimde duvara gömülü 1.5 tonluk akvaryum var balık besliyorum ancak sıkıldım onu egzotik bir teraryuma çevirim boa yılanı koymak istiyorum. Nerden bulabilirim bana yardımcı olurmusunuz?
Hocam buralarda bozyörük yılanı pek çok var istiyorsan gel al😅.Ben direkt yılan bulmak istiyorum ama bilgim yok benimde maalesef.
Boğa yılanı bulabileceğinizi pek sanmıyorum, onun yerine yasal olan mısır yılanı arayabilirsiniz. O da güzel bir türdür.Evimde duvara gömülü 1.5 tonluk akvaryum var balık besliyorum ancak sıkıldım onu egzotik bir teraryuma çevirim boa yılanı koymak istiyorum. Nerden bulabilirim bana yardımcı olurmusunuz?
Nasıl bulabilirim ve fiyat bilgisi lazım boğa yılanı olması şart değil herhangi bi yılan türü arıyorum.Boğa yılanı bulabileceğinizi pek sanmıyorum, onun yerine yasal olan mısır yılanı arayabilirsiniz. O da güzel bir türdür.
Örnek olarak egzopet satıyor, instagramdan ulaşabilirsiniz. (Reklam değildir)Nasıl bulabilirim ve fiyat bilgisi lazım boğa yılanı olması şart değil herhangi bi yılan türü arıyorum.