Bu şekilde bitkiyi büyütebilir miyim peki yani ölme veya solma riski olmaz demi?olur ama bitkiniz aşağıdaki resimde 3. kutucuktaki gibi uzamaya başlar, görüntüsü rahatsız etmeyecekse budayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 38727
eledoa dayanıklı bitkidir su şartlarınde ekstrem bi durum yoksa problem olmaz. Ama bitkinin bi kısmı da kumun altında kalacağı için ikiye bölmeniz daha iyi olur.Bu şekilde bitkiyi büyütebilirmiyim peki yani ölme veya solma riski olmaz dimi.
Merhaba abi konudan biraz bağımsız ama benim iç filtremde + - seçeneği var o ne oluyo acaba?eledoa dayanıklı bitkidir su şartlarınde ekstrem bi durum yoksa problem olmaz. Ama bitkinin bi kısmı da kumun altında kalacağı için ikiye bölmeniz daha iyi olur.
Maden suyu kullanmayı düşünüyorum ilk kurulumda bir sıkıntı çıkartırmı.eledoa dayanıklı bitkidir su şartlarınde ekstrem bi durum yoksa problem olmaz. Ama bitkinin bi kısmı da kumun altında kalacağı için ikiye bölmeniz daha iyi olur.
Kurulum 1 haftayı geçtiyse ve filtre bu süreçte çalıştıysa elma salyangozu ve vatoz atabilirsin 1 hafta somrada istediğin balığı alabilirsin tahminimce 10 temmuz gibi balık eklersen bişey olmaz.Merhaba abi konudan biraz bağımsız ama benim iç filtremde + - seçeneği var o ne oluyo acaba
Ve ben seachem stability kullanmaya başladım bugün kaç gün sonra vatoz karides balık atayim
Kurulum 1 haftayı geçtiyse ve filtre bu süreçte çalıştıysa elma salyangozu ve vatoz atabilirsin 1 hafta somrada istediğin balığı alabilirsin tahminimce 10 temmuz gibi balık eklersen bişey olmaz.
Temizlenir merak etmeyin kılları manurl almanızı tavsiye ederim.Akvaryuma şimdi kum eklemesi yaptım su bugulandi su duzenleyicisi döktüm su berraklasir demi tekrardan ve içine düşen kıl toz gibi maddeleri filtre temizler demi
Bulduklarımı aldım.Temizlenir merak etmeyin kılları manurl almanızı tavsiye ederim.
Merhaba, öncelikle yazım noktalama kurallarına uyarak yazarsanız sevinirim. Sorunuza yanıt verilmiş zaten, söylendiği şekilde yapabilirsiniz. iç filtrenin bahsettiğiniz yerlerin fotoğrafını atabilir misiniz?Merhaba abi konudan biraz bağımsız ama benim iç filtremde + - seçeneği var o ne oluyo acaba
Ve ben seachem stability kullanmaya başladım bugün kaç gün sonra vatoz karides balık atayim
Böyle bi şey var kaydırılıyor.Merhaba, öncelikle yazım noktalama kurallarına uyarak yazarsanız sevinirim. Sorunuza yanıt verilmiş zaten, söylendiği şekilde yapabilirsiniz. iç filtrenin bahsettiğiniz yerlerin fotoğrafını atabilir misiniz?
Maden suyuyla alakalı forumda birkaç konu açılmıştı, arama kısmına "maden suyu" yazarak bulabilirsiniz.
Böyle bi şey var kaydırılıyor.
Bu nedir ve + da mı - de mi dursun?