Bitki Akvaryumu Co2

Pushkin

Yumurta
Üye
Selamlar dostlar aranızda yeniyim bitki akvaryumu kurmak istiyorum 50x50x50 ortalama 125 litre bir bitki akvaryumu için akvaryum yaptırıyorum acaba sump yaptırmalımıyım bilmiyorum ama genel sorunum karbondioksit internette satılan sistemler tuğkan abinin çektiği videodaki gibi değil ve küçük olduğu gibi pahalı başka yapabileceğim değişik yollar varmış ama ben co2 regülatörlü tüp alıp adını unutmak istiyorum ve çok pahalı geldi bana nerden ikincel temin edebilirim inanın onuda bilmiyorum ilk defa kuracağım ikinciel ucuz maal edebileceğim bi yer var mı tavsiyelerinizi bekliyorum herşey hazır bi co2 kaldı bilgili arkadaşların yardım etmesini bekliyorum

Kadirgrblk

Yumurta
Üye
Face'de akvaryum gruplarına girin orada satış yapılıyor yardımcı olurlar CO2 konusunda eğer başka sorununuz varsa bana sorabilirsiniz.

Chile_mix

Yumurta
Üye
Bende 4 yıl kadar önce regülatör almıştım 60 TL gibi bir fiyata. Akvaryumu işler hale getirmeden satmıştım . Keşke satmasaymisim neredeyse 10 kat degerlenmiş

Benkimim

Yumurta
Üye
şekerli su ve maya ile diy co2 ler var bütçen fazla yoksa onlardan yapabilirsin hocam youtubeda videoları mevcut

Owerlord

Yumurta
Üye
Selamlar dostlar aranızda yeniyim bitki akvaryumu kurmak istiyorum 50x50x50 ortalama 125 litre bir bitki akvaryumu için akvaryum yaptırıyorum acaba sump yaptırmalımıyım bilmiyorum ama genel sorunum karbondioksit internette satılan sistemler tuğkan abinin çektiği videodaki gibi değil ve küçük olduğu gibi pahalı başka yapabileceğim değişik yollar varmış ama ben co2 regülatörlü tüp alıp adını unutmak istiyorum ve çok pahalı geldi bana nerden ikincel temin edebilirim inanın onuda bilmiyorum ilk defa kuracağım ikinciel ucuz maal edebileceğim bi yer var mı tavsiyelerinizi bekliyorum herşey hazır bi co2 kaldı bilgili arkadaşların yardım etmesini bekliyorum
Basit bitkili yapıcaksanız tüp maliyetli gelir hightech yapıcaksanız bence tüp alın bütçeniz genişse tabiki en iyisi tüp bitçeniz kısıtlıysa co2 difüzörü ve indikatör alarak mayalı sistem kurun detaylı videolar ve metinler mevcut