İdareten olabilir fakat çok derin olmasın bence.Hocam, elimde yeterli malzeme yok. Bir süre burada kalmaları bir sıkıntı yaşatır mı?
Evet yaşarlar, un kurtları dayanıklı canlılardır ama içerisinin nem yapmamasına ve patatesin fazla uzun süre içeride kalmamasına dikkat edin ki mite oluşmasın.Hocam, elimde yeterli malzeme yok. Bir süre burada kalmaları bir sıkıntı yaşatır mı?
Beyaz un kullandım elimde farklı bir opsiyon olmadığı için.Alternatif olarak farklı ne kullanabilirim?Birde kurtlar morio kurtları.Evet yaşarlar, un kurtları dayanıklı canlılardır ama içerisinin nem yapmamasına ve patatesin fazla uzun süre içeride kalmamasına dikkat edin ki mite oluşmasın.
Yulaf ezmesi de kullanabilirsiniz, biraz ezerek.Beyaz un kullandım elimde farklı bir opsiyon olmadığı için.Alternatif olarak farklı ne kullanabilirim?Birde kurtlar morio kurtları.
Mısır unu, galete unu, yulaf unu, tam buğday unu ve kepkli un gibi çeşitli unlar kullanabilirsiniz. Ben bu unların karışımı ile morio kurtlarına yataklık yaptım. Sizde deneyebilirsiniz. İyi hobiler.Beyaz un kullandım elimde farklı bir opsiyon olmadığı için.Alternatif olarak farklı ne kullanabilirim?Birde kurtlar morio kurtları.