Kraliçe olduğunu düşünüyorum türü nedir?
Dostum, bu bir componotus askeridir, sen büyük ihtimalle hobiye yeni başladın ve kraliçe işci ayrımı yapamıyorsun. Sana tavsiyem youtubeden 1 2 video izle bunun hakkındaKraliçe olduğunu düşünüyorum türü nedir?
Camponotus cinsinde asker yoktur. bu özelleşmiş ve ağır, sert işleri yapmak için evrimleşmiş bir kafaya sahip işçi.Dostum, bu bir componotus askeridir, sen büyük ihtimalle hobiye yeni başladın ve kraliçe işci ayrımı yapamıyorsun. Sana tavsiyem youtubeden 1 2 video izle bunun hakkında
"Özelleştiğini" söylemek doğru olmaz. Özelleşme, kastlaşmayı beraberinde getirir ki major bir kast değildir.Camponotus cinsinde asker yoktur. bu özelleşmiş ve ağır, sert işleri yapmak için evrimleşmiş bir kafaya sahip işçi.
Gelişmiş demek daha doğru olur o zaman. Normal işçiler gelişmiş ama özelleşmemiş versiyonları."Özelleştiğini" söylemek doğru olmaz. Özelleşme, kastlaşmayı beraberinde getirir ki major bir kast değildir.
Merhaba, bu bir componotus kraliçesi zaten yumurta almısınız, bu hasatçı bir tür değil yani protein ağırlıklı beslemelisin kurdu, yumurta, kıyma, şekerli su, ballı un su gibi şeylerle besleyebilirsin, oda sıcaklığı uygundur ekstra ısıtıcı şart değil onun dışında karanlık bir ortamda dursun ve birazcık strest yapabilen tür çok değil ama genede 5 6 günde bir bakarsan en uygunu.Selamın aleyküm türü nedir acaba? Ne ile beslemem lazım, dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? İlginiz için teşekkürler 😊
Majör ve asker birbirinden farklı şeyler dostumDostum, bu bir componotus askeridir, sen büyük ihtimalle hobiye yeni başladın ve kraliçe işci ayrımı yapamıyorsun. Sana tavsiyem youtubeden 1 2 video izle bunun hakkında
Camponotus tanaemyrmex alt cinsinden bir kraliçe.Selamın aleyküm türü nedir acaba? Ne ile beslemem lazım, dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? İlginiz için teşekkürler 😊
İlk işçiler çıkana kadar beslemenize gerek yok.Camponotus tanaemyrmex alt cinsinden bir kraliçe.
Yanlış tabir ettimi belirttimya dostum. Major deyiceğime asker demişim.Majör ve asker birbirinden farklı şeyler dostum
İlginiz için Teşekkür ederimMerhaba, bu bir componotus kraliçesi zaten yumurta almısınız, bu hasatçı bir tür değil yani protein ağırlıklı beslemelisin kurdu, yumurta, kıyma, şekerli su, ballı un su gibi şeylerle besleyebilirsin, oda sıcaklığı uygundur ekstra ısıtıcı şart değil onun dışında karanlık bir ortamda dursun ve birazcık strest yapabilen tür çok değil ama genede 5 6 günde bir bakarsan en uygunu.
Diğer tanaemyrmex türleri ile bakımı aynı, yani Sanctus'a baktığınız gibi bunada bakabilirsiniz.İlginiz için Teşekkür ederim