reis betta pp,ndeki ise sıkıntısı yok gayet salıklıMerhaba bugün gördüğünüz betayı sahiplendim şuan karantına akvaryumunda birkaç gün içersinde 50 lt bitkili akvaryuma alıcam bir sıkıntısı var mı diye sormak istedim dişi midir erkek mi kuyruk erimesi vb var mı
sanırım biraz kuyruk erimesi var sitresten olabilir ve yaşam alanı çok çok küçük kardeşim 40 50 litrelik bi akvaryum kurman lazım eziyetten başka birşey olmaz bu filtre yok ısıtıcı yok günahına girmeyelim bari hayvan zehirle yüzüyor resmen yaşam ortamını göz önünde bulundurursak kuyruk erimesi normalPardon fotoğraf gitmemiş internetten dolayı
umarım geçici olarak ordadırSanırım biraz kuyruk erimesi yaşamış ya da daha önce kavga edebileceği bir durumda kalmış (emin değilm fakat bildiklerime göre bunu diyebilirim).
Düzeni oturmuş bir akvaryumda kendini toparlar. Akvaryumunus olduğunu fakat düzeni oturana kadar betta kabında baktığınızı varsayıyorum.
evet tabiki geçici olarak orada 55 litrelik akvaryumum var birkaç güne alıcam büyük akvaryuma 35,35.45 cm ilaç vb. şeyler vermem gerekir miumarım geçici olarak ordadır
galiba tatlı suda yenisiniz size ınstagram vereyim aklınızda kalan herşeyi istediğiniz zaman sorabilirsinizevet tabiki geçici olarak orada 55 litrelik akvaryumum var birkaç güne alıcam büyük akvaryuma 35,35.45 cm ilaç vb. şeyler vermem gerekir mi
Mikofish kullanabilirsiniz fakat ana tanktan ayrı bir yerde uygulayın. Böylece akvaryumunuzun düzenini bozmamış olursunuz.evet tabiki geçici olarak orada 55 litrelik akvaryumum var birkaç güne alıcam büyük akvaryuma 35,35.45 cm ilaç vb. şeyler vermem gerekir mi