Beslenme düzenim hk.

anakin

Media
Üye
Herkese merhaba. Beslenme düzeni nasıl olmalı diye sorduğumda 3 günde bir ideal olduğunu öğrendim ama bu 3 günde bir tam olarak nasıl? Yemi verdiğimiz günden 3 gün sonra mı yeni yem veriyoruz yoksa karıncalar yemi tamamen bitirdikten sonra mı yeni yem veriyoruz?

pegasuZX

Intercaste
Üye
Herkese merhaba. Beslenme düzeni nasıl olmalı diye sorduğumda 3 günde bir ideal olduğunu öğrendim ama bu 3 günde bir tam olarak nasıl? Yemi verdiğimiz günden 3 gün sonra mı yeni yem veriyoruz yoksa karıncalar yemi tamamen bitirdikten sonra mı yeni yem veriyoruz?
3-4 günde bir yem vereceksin. Verdikten 1 gün sonra alacaksın.

anakin

Media
Üye
Yuvalarına taşıyorlar ve 2 gün falan sürüyor tamamen bitirip dışarı çıkarmaları.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Ben 4-5 günde bir besliyorum ve ilk başta şekerli su ile başlıyorum.Koyduktan 12-13 saat sonra alıyorum ve hemen ardından un kurdu koyuyorum.Un kurdunu da eğer hava çok sıcaksa koyduğum günün gecesinde alıyorum.Yani şekerli suyu gece 23:00-00:00 gibi koyuyorum ve sabah 11-12 gibi alıyorum ve hemen ardından öğlen un kurdu koyup gece alıyorum.İçeri taşıyolarsa da @pegasuZX 'in dediği gibi çıkarmalarını bekle öyle koy.