Herkese selamlar ben ali 22 yaşındayım 10 yaşımdan beri bu hobinin içindeyim evimde yaklaşık 21 akvaryum 2 tarantulam hamsterlarım 2 kedim daha sayamadığım bir sürü cana ev sahipliği yapıyorum
Kocaa 12 sene ve 21 akvaryum??? Harika bir evin olmalı.. aramıza hoşgeldin 🙂Herkese selamlar ben ali 22 yaşındayım 10 yaşımdan beri bu hobinin içindeyim evimde yaklaşık 21 akvaryum 2 tarantulam hamsterlarım 2 kedim daha sayamadığım bir sürü cana ev sahipliği yapıyorum
Teşekkür ederim hoşbulduk. 1 odasını onlara ayırmak gerekse de insanın huzur bulduğu bir yer oluyor diyebilirimKocaa 12 sene ve 21 akvaryum??? Harika bir evin olmalı.. aramıza hoşgeldin 🙂
Nerede oturuyorsunuz? Gelip görmek isterim..Teşekkür ederim hoşbulduk. 1 odasını onlara ayırmak gerekse de insanın huzur bulduğu bir yer oluyor diyebilirim
Hoşgeldin Hocam.Hey MasAllah 21 akvaryum nedir 😃, ne türden balıklara sahibsin ?Herkese selamlar ben ali 22 yaşındayım 10 yaşımdan beri bu hobinin içindeyim evimde yaklaşık 21 akvaryum 2 tarantulam hamsterlarım 2 kedim daha sayamadığım bir sürü cana ev sahipliği yapıyorum
Lepistes türleri, cüce vatoz çiftleri ,çöpçüler, elma salyangozları, canlı bitkiler, bir kaç melek balığıHoşgeldin Hocam.Hey MasAllah 21 akvaryum nedir 😃, ne türden balıklara sahibsin ?
Pazar günü zaten paylaşıcam cuma cumartesi temizlik günüm pazar günü tertemiz bir haliyle sizlerin beğenisine sunulacak 😊Hoş geldiniz, iyi forumlar.Kurduğunuz akvaryumları paylaşmak isterseniz görmek isteriz.
İzmir KarabağlarNerede oturuyorsunuz? Gelip görmek isterim..
Üşendim bi tık, neyse nasip değilmiş 🙂Lepistes türleri, cüce vatoz çiftleri ,çöpçüler, elma salyangozları, canlı bitkiler, bir kaç melek balığı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Pazar günü zaten paylaşıcam cuma cumartesi temizlik günüm pazar günü tertemiz bir haliyle sizlerin beğenisine sunulacak 😊
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İzmir Karabağlar
😊😊😊Üşendim bi tık, neyse nasip değilmiş 🙂
Teşekkürler o hepimizin mükemmelliğiMaşallah kolay gelsin mükemmelsiniz.![]()
UmarımAramıza hoş geldin hep beraber güzel günlere.
Hoş geldin, iyi forumlar dilerim.Herkese selamlar ben ali 22 yaşındayım 10 yaşımdan beri bu hobinin içindeyim evimde yaklaşık 21 akvaryum 2 tarantulam hamsterlarım 2 kedim daha sayamadığım bir sürü cana ev sahipliği yapıyorum
HoşbuldukAramıza hoş geldin 🤍
Hoşbulduk efendim umarım hepimizin hobisi keyifli olur keyif almadan bu işi yapmak zorhoşgeldin hocam, keyifli hobiler dilerim.