Kraliçe kanatlı mi yani.Kanatlı karınca gördüğünüz bir koloni olursa o bölgeyi özellikle arayın kesin uçuş olur.![]()
Kraliçe kanatlı mi yani.Kanatlı karınca gördüğünüz bir koloni olursa o bölgeyi özellikle arayın kesin uçuş olur.![]()
Bulması çok zor gibi geliyor bir de gözlerim çok iyi görmez gözlükte kullanıyorum .(
evet bir süre sonra kanatlarını düşürler.Kraliçe kanatlı mi yani.
Ben tüpte almak istiyorum ama tekli tüp satılmıyor galiba?![]()
Yabancı kaynaktan aldığım bir Takvim.
Kraliçe kanatlı mi yani.
Ben tüpte almak istiyorum ama tekli tüp satılmıyor galiba?
Çok teşekkürler izleyeceğim yine sorum olursa sana sorsam olur mu?
Tuğkan abinin bu konuda bir videosu da var aramanda yardımcı olabilir.
Bunlara da bakacağım teşekkürler .)internette bu sitelerden eşya ve araç gereç Kraliçe satın alabilirsin
-antstoreturkey *daha önce alışveriş yaptım*
-Karıncam
-Karıncasanatı *daha önce alışveriş yaptım*
Karınca hobisi başlangıçta karışık gelsede ileride aşırı eğlenceli bir hobiye dönüşüyor.Bunlara da bakacağım teşekkürler .)
Hoşbuldum. Teşekkürler.)Karınca hobisi başlangıçta karışık gelsede ileride aşırı eğlenceli bir hobiye dönüşüyor.
-KarıncaAcemisi'nden KarıncaAcemisine... Bol şans ve aramıza hoş geldin 🐜🐜🐜
Bulmak tabikide çok daha iyiHoşbuldum. Teşekkürler.)
Son bır soru karıncayı satın almak mı yoksa yakalamak mi?
Tetramorium, messor , lasius, camponotus, pheidole,Peki Emre hangi karınca türünü beslemek daha kolay.
Hocam bu tarz sorular forumda çok defa cevaplandı ve birçok rehber bulunmakta. Sorduğunuz sorular çok kapsamlı, ne kadar sürede bulacağınız maalesef hiçkimse bilemezİşte nerede ve nasıl, aramaya başlarsam ne kadar sürer, o türlere nasıl bakacağım, türlerin o olduğunu nasıl anlayacağım. Teşekkürler şimdiden.
Anladım hocam teşekkürlerHocam bu tarz sorular forumda çok defa cevaplandı ve birçok rehber bulunmakta. Sorduğunuz sorular çok kapsamlı, ne kadar sürede bulacağınız maalesef hiçkimse bilemez.
Kraliçe veya koloni satın aldınız mıinternette bu sitelerden eşya ve araç gereç Kraliçe satın alabilirsin
-antstoreturkey *daha önce alışveriş yaptım*
-Karıncam
-Karıncasanatı *daha önce alışveriş yaptım*
Ant storeden aldım ben 2 kereKraliçe veya koloni satın aldınız mı
Evet aldım sağlam geliyorlarKraliçe veya koloni satın aldınız mı